Muziek 0 t/m 2 jaar

Baby- & Dreumesmuziek

Kinderen zijn van nature gevoelig voor muziek. In de cursus ‘Baby- & Dreumesmuziek’ wordt in de veilige omgeving van de (groot)ouder of verzorger het muzikaal gevoel van je kind op speelse wijze al vroeg ontwikkeld. We maken kennis met diverse klanken, ritmes en kleine instrumentjes. Er wordt veel gezongen, gedanst en muziek gemaakt met eenvoudige instrumenten. Dit is niet alleen enorm gezellig, maar samen muziek maken en zingen stimuleert ook de ontwikkeling van je kind. Spelenderwijs werken we aan taal, motoriek en sociaal-emotionele vaardigheden.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
Baby-& dreumesmuziek (jan. 2023)12 lessenzie onderstaandWoensdag
09:30 - 10:15
2023-01-25Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

TitelBaby-& dreumesmuziek (jan. 2023)
Lessen12 lessen
Prijszie onderstaand
Lesdag2023-01-25 09:30 - 10:15
Start2023-01-25
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen vinden plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Kosten lessenreeks (6 lessen) september: € 67,-, januari (12 lessen): € 88,-.

Leontien van Nesselrooij verzorgt deze cursus ook op de donderdagochtend op Urk bij kunstencentrum Eut de Kunst Urk.

Leontien van Nesselrooij

Al jaren geef ik dwarsfluitles aan jong en oud in mijn eigen muziekpraktijk in Heerenveen. Daarnaast geef ik ook les bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder en Eut de Kunst Urk.

Na mijn opleiding tot muziektherapeut en later muziekvakleerkracht heb ik in het onderwijs en buitenschoolse opvang gewerkt. Samen muziek maken en er plezier aan beleven staan in mijn lessen voorop. Daar heb je wel technisch en muzikaal gereedschap voor nodig! Ik begeleid leerlingen graag op mijn bas-dwarsfluit of piano.