Dans

Ballet 4|5 (Urk)

Hou je van ballet en wil je hier echt verder mee komen? Deelnemen aan deze cursus kan als je beschikt over de basistechnieken van ballet, of wanneer je een zeer goed gevoel hebt voor dans en bewegen. Naast een pittige klassieke training (inclusief werken op spitzen) breid je je dansrepertoire uit en treed je meerdere keren per seizoen op.

Invloeden uit andere takken van dans, zoals modern, folklore, jazz-/showballetten en improvisatie maken ook deel uit van de les, zodat je je breder en gevarieerder in de dans kunt ontwikkelen. Het academische karakter van deze cursus is tevens een goede voorbereiding op een professionele dansopleiding als danser(es) en/of docent.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
ballet 4|5 (Urk)38 lessen€ 279,-Dinsdag
18:00 - 19:00
2019-08-27UrkInschrijven

Cursussen

Titelballet 4|5 (Urk)
Lessen38 lessen
Prijs€ 279,-
Lesdag2019-08-27 18:00 - 19:00
Start2019-08-27
LocatieUrk
Inschrijven

De balletlessen worden gegeven bij Eut de Kunst Urk (gevestigd in het Kindcentrum aan de Slenk 1) op Urk.

Greetje Selders

Greetje Selders genoot haar klassieke dansopleiding Teachers (with distinction) aan de Royal Academy of Dance in Londen. Naast docent is zij werkzaam als choreograaf. Sinds 1998 is Greetje werkzaam bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Diverse dansvoorstellingen en presentaties passeerden de voorbije jaren de revue. Bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder, Theater ’t Voorhuys, maar ook op locatie, zoals bijvoorbeeld het Kerstevent in de Jeruzalemkerk.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder