Muziek 7 t/m 99 jaar

Beaufort | bluesband

Beaufort is de band voor muzikanten die in de eerste plaats wekelijks lekker relaxed jazzy en rhythm-and-bluesachtige stukken willen spelen. Spelenderwijs doe je zo ervaring op met jazz-, blues- en popakkoordenschema's, timing en improvisatie. Beaufort bestaat uit een ritmesectie, gitarist(en) en blazers (momenteel: saxofoon, trompet en klarinet). Beaufort treedt een paar keer per seizoen op en levert bijdragen aan verschillende uitvoeringen van Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
Beaufort30 lessenleerlingen CB NOP t/m 20 jaar € 96,-, niet-leerlingen t/m 20 jaar € 144,-, vanaf 21 jaar € 181,50Dinsdag
19:30 - 20:30
2020-09-22Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

TitelBeaufort
Lessen30 lessen
Prijsleerlingen CB NOP t/m 20 jaar € 96,-, niet-leerlingen t/m 20 jaar € 144,-, vanaf 21 jaar € 181,50
Lesdag2020-09-22 19:30 - 20:30
Start2020-09-22
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De repetities vinden plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Maarten Mestrom

Muziek is mijn passie. Ooit begon het met de blokfluitsonates van Marcello en Mattheson. Toen kwam de klarinet en halverwege de middelbare school de saxofoon. Jaren heb ik in bands gespeeld en uiteindelijk van mijn passie mijn werk gemaakt. Nog steeds vind ik zelf spelen het leukste dat er is. Het liefste maak ik muziek die verschillende stijlen combineert. Het diepe en subtiele van klassiek gecombineerd met de energie en de swing van jazz. Zo kom je – of tenminste: ik – uit bij klezmer, volksmuziek, muziek uit de jaren dertig. Stukken waarin je kunt improviseren. Daarin voel ik me meest vrij, als je alle kanten uit kunt – de creativiteit  in het moment zelf gebeurt. Dat plezier probeer ik vast te houden in mijn lessen. Natuurlijk moet je ook oefenen, is het niet leuk als iets niet lukt of heb je wel eens een keer geen zin. Geldt ook voor mij! Maar hoe verder je komt hoe boeiender muziek wordt. Het is een levenslange bron van inspiratie, troost en vreugde. Naast mijn muzikant en docentschap schrijf ik over muziek.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder