Muziek 5 t/m 6 jaar

Blokfluit voor kleuters

Muziek is een belangrijk element in de ontwikkeling van jonge kinderen, omdat het diverse ontwikkelingsgebieden stimuleert. Muziek maken stimuleert het gevoel voor ritme en het vermogen om te luisteren. Het vraagt een zekere mate van concentratie en draagt bij aan de sociale, emotionele en motorische ontwikkeling van je kind. De blokfluit is zeer geschikt om op jonge leeftijd te leren. De lessen zijn aangepast op de belevingswereld van kleuters; op speelse wijze gaan we in groepsverband het instrument ontdekken. Er wordt aandacht besteed aan de basistechniek van de blokfluit, noten lezen en de algemene muzikale ontwikkeling.

Als je kind de smaak te pakken heeft, kan het doorstromen naar een jaarcursus (groepsles of individueel).

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
blokfluit voor kleuters12 lessen€ 141,-Maandag
00:00 - 00:00
2022-09-05Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titelblokfluit voor kleuters
Lessen12 lessen
Prijs€ 141,-
Lesdag2022-09-05 00:00 - 00:00
Start2022-09-05
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen worden gegeven bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Geesche Geddert

Docente Geesche Geddert studeerde blokfluit aan het Stedelijk Conservatorium Zwolle, waar zij in 1986 haar diploma Uitvoerend Musicus behaalde. Met het Trio Dolce trad zij op in binnen— en buitenland met muziek uit middeleeuwen tot heden en werkte zij samen met verschillende componisten. Zij verleent regelmatig medewerking aan uitvoeringen van cantates en kamermuziek.

Geesche Geddert is werkzaam als blokfluitdocente aan verschillende muziekscholen en geeft les aan leerlingen tussen de 5 en 83 jaar oud, individueel maar ook in ensembleverband.