Muziek 6 t/m 99 jaar

Cello op proef

Wil je cello leren spelen, maar twijfel je nog of dit instrument goed bij jou past? Dan is 'Cello op proef' wat voor jou! In deze cursus krijg je zes weken les op de cello. Een mooie gelegenheid om dit instrument uit te proberen en te ervaren of het écht iets voor jou is. Indien mogelijk krijg je het instrument ook mee naar huis. De lesdag en -tijd worden in overleg vastgesteld.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
cello op proef6 lessent/m 20 jaar € 82,-, vanaf 21 jaar € 123,-in overleg2022-09-05Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titelcello op proef
Lessen6 lessen
Prijst/m 20 jaar € 82,-, vanaf 21 jaar € 123,-
Lesdagin overleg 00:00 - 00:00
Startin overleg
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen vinden plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Arjan van der Boom

Arjan is afgestudeerd aan het Conservatorium van Zwolle als docerend musicus cello bij Maria Hol. Hij studeerde hiervoor van 1983 tot 1989. In 1992 behaalde hij het diploma uitvoerend musicus cello. Hiervoor studeerde hij bij Jeroen Reuling, eveneens aan de inmiddels geheten ‘Christelijke Hogeschool voor de Kunsten Constantijn Huygens, afdeling Conservatorium’. Zowel tijdens als na zijn studie volgde hij nog cursussen geluidstechniek, kamermuziek, didactiek aan kinderen, arrangeren, etc. Ook bekwaamde hij zich op de contrabas. Arjan is als cello- en contrabasdocent verbonden aan diverse centra voor de kunsten. Tevens is hij coach lage strijkers bij het Frysk Jeugd Orkest, en heeft hij een eigen muziekuitgeverij. Arjan speelt in diverse ensembles, waaronder Filharmonie Noord.
Bekijk ook eens zijn website.