Muziek

Dirigeren voor beginners

Zing je in een koor en zou je ook wel eens meer willen weten over dirigeren en slagtechniek? Of is het handig als je koor een koorlid naar voren schuift die bij ziekte van de dirigent de repetitie voor een keer kan overnemen? In zes lessen directievaardigheden leer je de beginselen van de slagtechniek en wat er meer bij komt kijken als je voor een koor gaat staan. Het lezen van noten en het bespelen van een instrument is een vereiste.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
directievaardigheden (jan. 2020)6 lessen€ 135,-Zaterdag
10:00 - 12:00
2020-01-25Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titeldirectievaardigheden (jan. 2020)
Lessen6 lessen
Prijs€ 135,-
Lesdag2020-01-25 10:00 - 12:00
Start2020-01-25
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

Cursusdata: 25 januari, 8, 15 en 29 februari, 7 en 21 maart 2020. De cursus wordt gegeven bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Iryna Gura

Pieta Maayeshi

Pieta Maayeshi-Torenbeek studeerde viool aan het Stedelijk Conservatorium in Zwolle waar zij in 1991 cum laude afstudeerde voor het diploma Docerend Musicus en vervolgde haar studie voor Uitvoerend Musicus aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Zij heeft als viooldocente al jaren een bloeiende lespraktijk bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Daarnaast is zingen en dirigeren een passie; zij dirigeert met veel plezier het Opstaporkest, Piu Mosso Orkest en het Klein Vrouwenkoor in Emmeloord.

Lesgeven aan kinderen en volwassenen van allerlei niveaus en achtergronden is altijd een bijzondere uitdaging en geeft veel plezier en voldoening. Het mooie is wanneer iedere leerling tot zijn recht komt en plezier beleeft aan vioolspelen en muziek maken. Een goed contact met de leerling staat voorop! Naast het lesgeven speelt Pieta regelmatig in beroepsorkesten zoals het Noordelijk Philharmonisch Orkest en treedt op in kamermuziekverband en als solist.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder