Beeldend 21 t/m 99 jaar

Doedels maken

Zou jij je ook weleens lekker vrij willen voelen om te tekenen en kleuren? Heb jij het idee dat dat moet beginnen bij technische vaardigheden? Ik heb nieuws voor jou. Bij mijn workshop hoeft dat niet. We beginnen bij het allereerste begin van tekenen. En breiden langzaam uit naar iets eigens om mee naar huis nemen.

Om mijn tarieven laag te houden vraag ik jou om je eigen materialen mee te nemen. Zo kun je zelf bepalen in welke prijsklasse jij jouw spullen wilt aanschaffen. Wat je o.a. nodig hebt is een schildersdoek 40 bij 40 cm, acrylverf, stiften en een permanent marker met een extra smalle punt. Penselen en dergelijke zijn aanwezig. Al ben je natuurlijk vrij om die van jezelf mee te nemen. Voor de eerste keer heb je nog geen verf nodig.

Deze cursus wordt gegeven bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder en bestaat uit 5 lessen. Start cursus: 22 oktober van 19.30-21.00 uur. Kosten deelname: € 40,-. Er is plaats voor 8 mensen. Geef je dus snel op: 0651671156 of via jacqroos1@gmail.com.

Jacqueline Roseboom

Mijn naam is Jacqueline. Ik woon nu bijna een jaar in Emmeloord. Ik ben afgestudeerd als Sociaal pedagogisch hulpverlener Hbo en heb divers cursusmateriaal gevolg en afgerond richting de psyche en het fysiek van de mens als ook op het creatieve vlak. Al mijn leven lang teken en schrijf ik graag en ben ik allerlei materiaal aan het gebruiken om kleur op doek aan te brengen. Nu heb ik een workshop ontwikkeld voor de beginnende beginner. Ik noem het ‘Doedels maken’.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder