Beeldend

Fotografie Plus

Basiscursus Fotografie gedaan en dan? Dan kun je verder met 'Fotografie Plus'! Je landschapsfoto's verbeteren of je meer verdiepen in de compositie? Het kan allemaal. In deze cursus draait het om een persoonlijk ontwikkelingsplan. Je werkt thuis aan opdrachten, de resultaten worden uitgebreid besproken in de les. Polaroidfotografie en productfotografie komen in deze cursus ook aan de orde. In ieder geval heb je een camera nodig waarmee diafragma, sluitertijd en ISO handmatig instelbaar zijn, liefst een spiegelreflexcamera.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
fotografie plus10 lessen€ 325,-Maandag
19:30 - 22:00
2019-09-02Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titelfotografie plus
Lessen10 lessen
Prijs€ 325,-
Lesdag2019-09-02 19:30 - 22:00
Start2019-09-02
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

Cursusdata: 2 september, 7 oktober, 4 november, 2 december 2019, 13 januari, 3 februari, 2 maart, 6 april, 11 mei en 8 juni 2020.

Pim van der Maden

Fulltime professioneel fotograaf sinds 1988 en gespecialiseerd in florale fotografie, landschappen en mensen. Pim fotografeert vanuit Emmeloord, Noordoostpolder, Flevoland en kent vele bedrijven, particulieren en instellingen als klant voor diverse opdrachten. Deze opdrachten strekken zich uit tot USA, China en Japan. Met name in de florale fotografie is Pim een bekende naam; vele internationale topbloemisten hebben met hem samen gewerkt voor o.a. bloemenmagazine De Pook, boeken, brochures, websites, beurzen en vele andere publicaties. Daarnaast is het fotograferen van groot formaat foto’s (tot wel 35 meter breed) van met name landschappen een specialisatie. Hiervoor heeft Pim geïnvesteerd in een groot formaat digitale camera met 80 MP.

Fotograferen van mensen is Pim op het lijf geschreven; als echt mensen mens weet hij als geen ander de juiste snaar te raken waar het gaat om het maken van een sprekend (zakelijk) portret. In de goed geoutilleerde studio te Emmeloord beschikt Pim over een range aan lichtapparatuur en camera’s voor het vastleggen van producten en sfeer lifestyle settings. Foto’s kunnen digitaal aangeleverd worden maar ook in huis hoogwaardig geprint worden op formaten tot maximaal 110 cm breed. Naast alle moderne digitale apparatuur fotografeert Pim ook nog steeds met veel passie met zijn analoge 8×10″ technische camera. In combinatie met Polaroid materiaal verwerkt hij deze foto’s tot prachtige, unieke Polaroid Emulsion Lift kunstwerken. Zowel landschap als portret.

Hij heeft jarenlange ervaring in het geven van workshops fotografie in binnen- en buitenland voor professionals en amateurs en staat bekend om zijn gepassioneerde en enthousiaste wijze van lesgeven. Bekijk hier de officiële website van Pim van der Maden.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder