Muziek

Gitaar op proef

Wil je gitaar leren spelen, maar twijfel je nog of dit instrument goed bij jou past? Dan is 'Gitaar op proef' wat voor jou! In deze cursus krijg je zes weken les op de gitaar. Een mooie gelegenheid om dit instrument uit te proberen en te ervaren of het écht iets voor jou is. Indien mogelijk krijg je het instrument ook mee naar huis. De lesdag en -tijd worden in overleg vastgesteld.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
gitaar op proef6 lessent/m 20 jaar € 75,-, vanaf 21 jaar € 115,-Maandag
00:00 - 00:00
2019-09-02EmmeloordInschrijven

Cursussen

Titelgitaar op proef
Lessen6 lessen
Prijs
Lesdag2019-09-02 00:00 - 00:00
Start2019-09-02
LocatieEmmeloord
Inschrijven

De lessen vinden plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Allard Gietema

Marlot Hendriks

Mijn naam is Marlot Hendriks en ik geef sinds september 2016 met veel plezier gitaarles bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder. In juni 2017 ben ik afgestudeerd van het ArtEZ Conservatorium in Zwolle en heb ik mijn auditie voor de masterstudie met goed gevolg afgelegd. Hoewel ik het heerlijk vind om concerten te spelen, heb ik de keuze gemaakt voor mijn andere grote passie: les geven. Tijdens mijn studie ben ik al actief geweest als gitaardocente bij verschillende muziekscholen, waardoor ik veel ervaring op heb gedaan. Via mijn stage ben ik bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder terecht gekomen!

Ik vind het het belangrijkste dat leerlingen plezier hebben in het muziek maken en dat ze zich op hun gemak voelen tijdens de les. Ook vind ik het belangrijk dat leerlingen over een brede basis beschikken om zich muzikaal te kunnen uiten. Hoewel ik klassiek geschoold ben, neem ik de muzikale voorkeur van leerlingen altijd mee in de lessen en laat ik verschillende stijlen aan bod komen. Ook vind ik samen spelen heel belangrijk en bovendien maakt dit het muziek maken vaak extra leuk!

Naast het les geven vorm ik samen met Koen Hutten het gitaarduo Duo Hutten Hendriks. We hebben de afgelopen jaren als duo al veel optredens in binnen- en buitenland gegeven en doen dat nog steeds met veel plezier en passie.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder