Muziek 6 t/m 99 jaar

Hobo op proef

Wil je hobo leren spelen, maar twijfel je nog of dit instrument bij jou past? Dan is 'Hobo op proef' wat voor jou! In deze cursus krijg je zes weken hoboles. Een mooie gelegenheid om dit instrument uit te proberen en te ervaren of het écht iets voor jou is. Indien mogelijk krijg je het instrument ook mee naar huis. De lesdag en -tijd worden in overleg vastgesteld.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
hobo op proef6 lessent/m 20 jaar € 78,-, vanaf 21 jaar € 117,50n.t.b.2020-08-31Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titelhobo op proef
Lessen6 lessen
Prijst/m 20 jaar € 78,-, vanaf 21 jaar € 117,50
Lesdagn.t.b. 00:00 - 00:00
Startn.t.b.
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen worden gegeven bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Diane Combee

Hoi, ik ben Diane Combee en ik geef hoboles bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Ik ben in 2013 Cum Laude afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium. Daarna heb ik Master-opleidingen gevolgd in Bremen, Duitsland, en Göteborg, Zweden. Ik heb ontzettend veel plezier in het bespelen van de hobo en dat plezier zie ik graag terug bij mijn leerlingen. Naast veel aandacht voor techniek, klank en muzikaliteit in de lessen wil ik graag dat muziek maken, en dan met name hobo spelen, plezier en ontspanning biedt. Naast het lesgeven speel ik regelmatig concerten met verschillende kamermuziekensembles en orkesten. Meer informatie over mij kun je vinden op mijn website, www.dianecombee.com.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder