Muziek

Jeugdkoor La Mascotte 1.0

Dit jeugdkoor van La Mascotte is een groep jonge zangers voor modern-klassiek muziektheater. De groep doet met een eigen programma mee aan presentaties van Cultuurbedrijf Noordoostpolder, treedt op tijdens cultureel buitenfestival Oord en maakt deel uit van La Mascotte bij externe optredens. In november staat de semiprofessionele muziektheaterproductie 'Orpheus in de Onderwereld' in Theater 't Voorhuys op het programma. Hierin heeft dit jeugdkoor een belangrijk aandeel.

Het eigen repertoire wordt ingestudeerd in de 2-wekelijkse ensemblerepetities. Daarnaast of gecombineerd oefen je op gezette tijden met de overige leden van La Mascotte voor de operacomique van november (zang gecombineerd met spelregie). Als lid van La Mascotte krijg je daarnaast een aanzienlijke korting op het lesgeld voor de jaarcursus klassieke zang bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
jeugdkoor La Mascotte 1.0 (2e reeks)10 lessentot 16 jr. € 10,- per maand, 16 en 17 jaar € 18,- per maand, 18 jaar en ouder € 27,50 per maandDinsdag
18:15 - 19:15
2020-01-28Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titeljeugdkoor La Mascotte 1.0 (2e reeks)
Lessen10 lessen
Prijstot 16 jr. € 10,- per maand, 16 en 17 jaar € 18,- per maand, 18 jaar en ouder € 27,50 per maand
Lesdag2020-01-28 18:15 - 19:15
Start2020-01-28
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

Let op: deelname gaat in combinatie met het lidmaatschap van muziektheatervereniging La Mascotte.

De lessen worden gegeven bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Marion Bluthard

Marion Bluthard werd in Stuttgart geboren en studeerde Muziekwetenschappen en Filosofie aan de Universiteit van Tübingen. Aan de Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst in Stuttgart deed ze de studie schoolmuziek met als hoofdvakken koor- en orkestdirectie. Verscheidene jaren was ze dirigent en mezzosopraan van het Ensemble Interferenz voor hedendaagse muziek en zong ze bij het Württembergische Kammerchor. Aan het Conservatorium van Amsterdam bekwaamde zij zich verder in orkest- en koordirectie en volgde ze diverse masterclasses.

Marion won verschillende compositieprijzen.  Ze dirigeert onder meer bij het Flevolands Symfonie Orkest, de Christelijke Oratorium Vereniging Assen en het Meppeler Kamerkoor Cigale.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder