Muziek 7 t/m 12 jaar

Jeugdkoor La Mascotte 2.1

Hou je van zingen? En lijkt het je leuk om mee te doen aan een echte voorstelling in het theater? Bij het jeugdkoor van Muziektheatervereniging La Mascotte kan dit allemaal! Samen met Cultuurbedrijf Noordoostpolder is La Mascotte begonnen met het jeugdkoor. Natuurlijk leer je bij dit koor van alles over zingen, maar we maken samen vooral ook veel plezier, met een beetje theater. Je doet mee met de grote uitvoeringen van La Mascotte en je treedt ook op bij presentaties van Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Wil je daarnaast nog extra zangles? Als je lid bent van La Mascotte krijg je een flinke korting voor de jaarcursus klassieke zang bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
jeugdkoor La Mascotte 2.1 (2e reeks)18 lessen€ 10,- per maandDinsdag
15:30 - 16:30
2023-01-31Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titeljeugdkoor La Mascotte 2.1 (2e reeks)
Lessen18 lessen
Prijs€ 10,- per maand
Lesdag2023-01-31 15:30 - 16:30
Start2023-01-31
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

Let op: deelname gaat in combinatie met het lidmaatschap van muziektheatervereniging La Mascotte. De combinatie contributie en lesgeld bedraagt €10,- per maand met doorbetaling in de vakanties. Instroom doorlopend mogelijk.
Aanmelden bij Muziektheatervereniging La Mascotte kan via jeugd@lamascotte.nl o.v.v. naam en leeftijd.

De lessen worden gegeven bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Marion Bluthard

Marion Bluthard werd in Stuttgart geboren en studeerde Muziekwetenschappen en Filosofie aan de Universiteit van Tübingen. Aan de Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst in Stuttgart deed ze de studie schoolmuziek met als hoofdvakken koor- en orkestdirectie. Verscheidene jaren was ze dirigent en mezzosopraan van het Ensemble Interferenz voor hedendaagse muziek en zong ze bij het Württembergische Kammerchor. Aan het Conservatorium van Amsterdam bekwaamde zij zich verder in orkest- en koordirectie en volgde ze diverse masterclasses.

Marion won verschillende compositieprijzen.  Ze dirigeert onder meer bij het Flevolands Symfonie Orkest, de Christelijke Oratorium Vereniging Assen en het Meppeler Kamerkoor Cigale. Zij is artistiek leider en dirigent van Muziektheatervereniging La Mascotte uit Emmeloord.