Muziek

Jeugdkoor La Mascotte 2.1

Ben je een jonge zanger en wil je graag modern-klassiek repertoire zingen? En geeft meespelen in een theaterproductie je een kick? Muziektheatervereniging La Mascotte heeft in samenwerking met Cultuurbedrijf Noordoostpolder vorig jaar dit jeugdkoor opgestart. De lessen zijn elke week en duren een uur. Natuurlijk werken we aan je zangtechniek, maar we maken samen vooral ook veel plezier, met een vleugje theater. Je doet mee met de grote producties van La Mascotte, maar treedt ook op bij presentaties van Cultuurbedrijf Noordoostpolder. In november 2019 speel je mee in de semiprofessionele productie 'Orpheus in de Onderwereld' in Theater 't Voorhuys.

Wil je daarnaast nog extra zangles? Als lid van La Mascotte krijg je een fikse korting op het lesgeld voor de jaarcursus klassieke zang bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
jeugdkoor La Mascotte 2.1 (2e reeks)18 lessen€ 10,- per maandDinsdag
16:00 - 17:00
2020-01-28Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titeljeugdkoor La Mascotte 2.1 (2e reeks)
Lessen18 lessen
Prijs€ 10,- per maand
Lesdag2020-01-28 16:00 - 17:00
Start2020-01-28
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

Let op: deelname gaat in combinatie met het lidmaatschap van muziektheatervereniging La Mascotte.

De lessen worden gegeven bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Marion Bluthard

Marion Bluthard werd in Stuttgart geboren en studeerde Muziekwetenschappen en Filosofie aan de Universiteit van Tübingen. Aan de Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst in Stuttgart deed ze de studie schoolmuziek met als hoofdvakken koor- en orkestdirectie. Verscheidene jaren was ze dirigent en mezzosopraan van het Ensemble Interferenz voor hedendaagse muziek en zong ze bij het Württembergische Kammerchor. Aan het Conservatorium van Amsterdam bekwaamde zij zich verder in orkest- en koordirectie en volgde ze diverse masterclasses.

Marion won verschillende compositieprijzen.  Ze dirigeert onder meer bij het Flevolands Symfonie Orkest, de Christelijke Oratorium Vereniging Assen en het Meppeler Kamerkoor Cigale.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder