Beeldend 12 t/m 20 jaar

Jongerenatelier smartphonefotografie

Iedereen doet het; fotograferen met je smartphone. Hoe leuk is het dan om de mooiste foto’s te maken die je kunt delen met je vrienden en familie. Er is zo veel meer mogelijk met de camera en de apps van je smartphone! Wil je dat leren? En van een professionele fotograaf? Alle technieken van je telefoon en van superleuke en goede foto apps komen aan de orde. En natuurlijk ook bewust worden hoe jij kijkt; hoe jij je onderwerpen ziet en in beeld wil brengen. Vanaf de eerste les maak jij al de coolste foto’s!

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
jongerenatelier smartphonefotografie (mrt. 2021)4 lessen€ 55,-Dinsdag
18:30 - 20:00
2021-03-09Fotostudio Pim van der MadenInschrijven

Cursussen

Titeljongerenatelier smartphonefotografie (mrt. 2021)
Lessen4 lessen
Prijs€ 55,-
Lesdag2021-03-09 18:30 - 20:00
Start2021-03-09
LocatieFotostudio Pim van der Maden
Inschrijven

De lessen vinden plaats in de Fotostudio van Pim van der Maden (Reaal 9G, Emmeloord). Cursusdata: dinsdag 9 en 23 maart, 6 en 20 april 2021.

 

Pim van der Maden

Fulltime professioneel fotograaf sinds 1988 en gespecialiseerd in florale fotografie, landschappen en mensen. Pim fotografeert vanuit Emmeloord, Noordoostpolder, Flevoland en kent vele bedrijven, particulieren en instellingen als klant voor diverse opdrachten. Deze opdrachten strekken zich uit tot USA, China en Japan. Met name in de florale fotografie is Pim een bekende naam; vele internationale topbloemisten hebben met hem samen gewerkt voor o.a. bloemenmagazine De Pook, boeken, brochures, websites, beurzen en vele andere publicaties. Daarnaast is het fotograferen van groot formaat foto’s (tot wel 35 meter breed) van met name landschappen een specialisatie. Hiervoor heeft Pim geïnvesteerd in een groot formaat digitale camera met 80 MP.

Fotograferen van mensen is Pim op het lijf geschreven; als echt mensen mens weet hij als geen ander de juiste snaar te raken waar het gaat om het maken van een sprekend (zakelijk) portret. In de goed geoutilleerde studio te Emmeloord beschikt Pim over een range aan lichtapparatuur en camera’s voor het vastleggen van producten en sfeer lifestyle settings. Foto’s kunnen digitaal aangeleverd worden maar ook in huis hoogwaardig geprint worden op formaten tot maximaal 110 cm breed. Naast alle moderne digitale apparatuur fotografeert Pim ook nog steeds met veel passie met zijn analoge 8×10″ technische camera. In combinatie met Polaroid materiaal verwerkt hij deze foto’s tot prachtige, unieke Polaroid Emulsion Lift kunstwerken. Zowel landschap als portret.

Hij heeft jarenlange ervaring in het geven van workshops fotografie in binnen- en buitenland voor professionals en amateurs en staat bekend om zijn gepassioneerde en enthousiaste wijze van lesgeven. Bekijk hier de officiële website van Pim van der Maden.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder