Beeldend 12 t/m 18 jaar

Jongerenatelier tekenen & schilderen en ruimtelijk

Tijdens deze cursus word je flink uitgedaagd om al je talenten in te zetten en te ontwikkelen. Je gaat zowel met tekenen en schilderen aan de slag als met het maken van ruimtelijk werk. Voor je het weet ben je op weg om een illustrator, kunstenaar of beeldhouwer te worden! Twee docenten nemen je mee in de wereld van vormgeving en kunst. Je doet, leert en hebt plezier tegelijkertijd. Vergeet je je creaties niet te delen via je socials?

Deze cursus is ook interessant als je erover nadenkt om een opleiding aan de kunstacademie (of een andere creatieve opleiding) te gaan doen. Een mooie manier om te ontdekken wat je in je hebt!

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
jongeren-en kinderatelier gemengde groep (jan.’23)12 lessen€ 138,00Maandag
16:15 - 17:45
2023-02-06Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titeljongeren-en kinderatelier gemengde groep (jan.’23)
Lessen12 lessen
Prijs€ 138,00
Lesdag2023-02-06 16:15 - 17:45
Start2023-02-06
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen worden gegeven bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Hester Kornelis

Ik ben afgestudeerd aan de opleidingen Leraar Handvaardigheid en de Nederlandse Keramiekopleiding. Al ruim 20 jaar geef ik met plezier les op een middelbare school. Daar geef ik het vak Kunstvakken. Daarnaast ben ik beeldend kunstenaar. Ik exposeer door het gehele land. Ook maak ik producten voor de markt. Deze zijn vooral gemaakt van Keramiek, soms in combinatie met hout.

Ik verzorg de Keramieklessen bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Zowel voor volwassenen als voor kinderen. Dit is voor mij iedere week een feest. Zo leuk om je kennis over te kunnen dragen en mooie werkstukken te maken. Achter de draaischijf of door middel van handvormen. Het kan allebei!