Beeldend 12 t/m 20 jaar

Jongerenatelier Tekenen | schilderen

Vind jij het leuk om te tekenen? Zou jij je skills willen ontwikkelen? Kom dan naar het 'Jongerenatelier tekenen | schilderen'! Samen gaan we aan de slag om jouw tekenkunsten naar een hoger niveau te tillen. We gebruiken verschillende technieken zoals diepte, verhouding en compositie. Ook nemen we je mee langs verschillende stijlen en vormen zoals modeltekenen, illustratie en animatie. Proef van verschillende materialen (denk aan potlood, Oost-Indische inkt, pastelkrijt, houtskool) en laat je fantasie prikkelen door de docent die je klassikaal inspiratie geeft en vervolgens persoonlijk in je leerproces begeleidt.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
jongerenatelier tekenen|schilderen (feb. 2021)12 lessen€ 135,-Maandag
16:15 - 17:45
2021-02-15Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titeljongerenatelier tekenen|schilderen (feb. 2021)
Lessen12 lessen
Prijs€ 135,-
Lesdag2021-02-15 16:15 - 17:45
Start2021-02-15
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

Deze cursus is zeker ook interessant als je erover nadenkt om een opleiding aan de kunstacademie (of een andere creatieve opleiding) te gaan doen. Een mooie manier om te ontdekken of je het in je hebt!

De lessen worden gegeven bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Lydia Brouwer-Woort

Ik ben 34 jaar en heb 2 kinderen. Na mijn opleiding beeldende kunst en vormgeving aan ArteZ Hogeschool voor de Kunsten heb ik mijn docentbevoegdheid behaald aan diezelfde academie, 1e graads docent Art and Design. Hierna ben ik les gaan geven op scholen en kunstencentra. Daarnaast heb ik ook een passie voor culinair genieten.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder