Muziek

Kampvuurgitaar | liedbegeleiding gitaar

Of je nu jezelf wilt leren begeleiden op de gitaar of je staat regelmatig voor de klas en mag graag met de leerlingen zingen, deze toegankelijke en gezellige cursus is geschikt voor iedereen die hippe kinderliedjes wil leren begeleiden op gitaar. Ideaal voor meesters en juffen en leerkrachten in het basisonderwijs, maar ook leuk voor vaders en moeders of opa's en oma's om samen met (klein)kinderen te kunnen zingen (en begeleiden).

De cursus wordt gegeven bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Allard Gietema

Ik heb klassiek gitaar gestudeerd in Zwolle en daarna elektrische gitaar in Groningen.Na bij diverse muziekscholen gewerkt te hebben ben ik sinds een jaar of 10 werkzaam in Emmeloord en de dorpen erom heen. Met veel plezier van mijn kant en via collega’s en leerlingen krijg ik ook veel terug.

Ik heb geen muzikale voorkeur qua muziekstijl, wat je van me vraagt krijg je van mij, ik probeer zeer leerling gericht te werken, van Bach tot Blink 182 en alles wat er tussen zit.

Muziek maken is heel leuk, maar samen muziek maken nog veel leuker. Met andere gitaristen en vooral ook met andere instrumenten. Dit doe ik dan ook graag en vaak.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder