Beeldend 21 t/m 99 jaar

Keramiek

Deze cursus voor beginners en gevorderden laat je ontdekken wat de mogelijkheden zijn van klei, glazuur en decoratietechnieken. Naast opdrachten om de basistechnieken van het boetseren te leren (voor beginners), krijg je alle ruimte om je eigen ideeën in klei vorm te geven.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
keramiek (mei-juni) verkort6 lessen€ 245,-Woensdag
19:30 - 22:00
2021-05-19Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titelkeramiek (mei-juni) verkort
Lessen6 lessen
Prijs€ 245,-
Lesdag2021-05-19 19:30 - 22:00
Start2021-05-19
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen vinden plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Vanwege de maatregelen schuift de startdatum van deze cursus door. We starten wanneer het weer kan. Wil je meedoen, meld je dan wel alvast aan zodat je verzekerd bent van een plekje en wij je op de hoogte kunnen houden wanneer de cursus alsnog gaat plaatsvinden!

Hester Kornelis

Ik ben afgestudeerd aan de opleidingen Leraar Handvaardigheid en de Nederlandse Keramiekopleiding. Al ruim 20 jaar geef ik met plezier les op een middelbare school. Daar geef ik het vak Kunstvakken. Daarnaast ben ik beeldend kunstenaar. Ik exposeer door het gehele land. Ook maak ik producten voor de markt. Deze zijn vooral gemaakt van Keramiek, soms in combinatie met hout.

Ik verzorg de Keramieklessen bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Zowel voor volwassenen als voor kinderen. Dit is voor mij iedere week een feest. Zo leuk om je kennis over te kunnen dragen en mooie werkstukken te maken. Achter de draaischijf of door middel van handvormen. Het kan allebei!

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder