Beeldend 21 t/m 99 jaar

Kerstlettering

Je kerstmenu letteren? Kadolabels maken? Een handgeletterde kerstgedachte aan de muur? Een zelfgemaakte kerstkaart posten?
Schrijf je dan in voor een avond Kerstlettering. Laura leidt je door de wereld van letters en laat je zien hoe je op een vrij eenvoudige manier al iets moois op tafel zet... of aan de muur hangt!

Tijdens deze avond is materiaal aanwezig. Je hoeft geen ervaring te hebben met handletteren. Als je de smaak te pakken krijgt, kun je materialen aanschaffen tijdens deze avond!

De workshop vindt plaats op dinsdag 8 december 2020 van 19.00-21.30 uur bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Kosten deelname: € 25,00.

Aanmelden voor Kerstlettering kan rechtstreeks bij docente Laura Schakenraad: info@letterloods.nl.

 

 

Laura Schakenraad

Als kleine puk altijd al in de weer met stiften en grote rollen tekenpapier. Gefascineerd door handschriften, als scholier met een zelfgespaarde typmachine en stiften al druk met het maken van eigen tijdschriften (Flow avant la lettre!), via de combinatie werk en opleiding geschoold tot vormgever/DTP’er die stiekem graag papier snuffelt en zonder gêne freakt op mooie letters met een scherp oog voor what’s hot and what’s not.

​Laura is in 2000 afgestudeerd aan de kunstacademie Kampen binnen de richting autonome schilderkunst, waar zij ook zijpaadjes fotografie en conceptuele kunst heeft bewandeld. Vanuit haar bedrijf Letterloods verzorgt ze opdrachten voor bedrijven en particulieren. Een op maat gemaakt krijtbord met geletterd menu, een uniek uithangbord, een treffende quote op een muur of een pakkende tekst op een raam. Laura jongleert met tekst en tovert met letters. Naast de projecten geeft Laura ook handletterworkshops op diverse locaties.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder