Beeldend 6 t/m 12 jaar

Kinderatelier ruimtelijk uitvinden

Vindt jouw kind het fijn om met de handen te werken en dingen te bouwen? Dan is het 'Kinderatelier ruimtelijk uitvinden' iets voor hem/haar. We gaan als een echte kunstenaar op avontuur en maken met verschillende materialen de mooiste, gekste en stoerste creaties. We beginnen elke les met een opdracht om de fantasie en creativiteit te prikkelen en daarna gaan de kinderen hun eigen ideeën en fantasie met klei, hout en karton omzetten in ruimtelijke werken. Een huis van klei, een beest van stokjes of een wolkenkrabber van recyclemateriaal… Uiteraard gaan we de kunstwerken exposeren!

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
kinderatelier ruimtelijk uitvinden (jan. 2021)12 lessen€ 84,00Woensdag
16:00 - 17:15
2021-01-27Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titelkinderatelier ruimtelijk uitvinden (jan. 2021)
Lessen12 lessen
Prijs€ 84,00
Lesdag2021-01-27 16:00 - 17:15
Start2021-01-27
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De cursus wordt gegeven bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Vanwege de maatregelen schuift de startdatum van deze cursus door. We starten wanneer het weer kan. Wil je meedoen, meld je dan wel alvast aan zodat je verzekerd bent van een plekje en wij je op de hoogte kunnen houden wanneer de cursus alsnog gaat plaatsvinden!

Hester Kornelis

Ik ben afgestudeerd aan de opleidingen Leraar Handvaardigheid en de Nederlandse Keramiekopleiding. Al ruim 20 jaar geef ik met plezier les op een middelbare school. Daar geef ik het vak Kunstvakken. Daarnaast ben ik beeldend kunstenaar. Ik exposeer door het gehele land. Ook maak ik producten voor de markt. Deze zijn vooral gemaakt van Keramiek, soms in combinatie met hout.

Ik verzorg de Keramieklessen bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Zowel voor volwassenen als voor kinderen. Dit is voor mij iedere week een feest. Zo leuk om je kennis over te kunnen dragen en mooie werkstukken te maken. Achter de draaischijf of door middel van handvormen. Het kan allebei!

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder