Beeldend 6 t/m 9 jaar

Kinderatelier tekenen | schilderen

Vindt jouw kind het heerlijk om creatief bezig te zijn? Om te kleuren, tekenen of kliederen met verf? Dan voelt het zich bij het 'Kinderatelier tekenen|schilderen' waarschijnlijk wel op z’n plek! Dit atelier is een plek waar kinderen alle ruimte krijgen om hun verbeelding de vrije loop te laten en waar hun creativiteit wordt gestimuleerd. We gaan experimenteren met diverse teken- en schildermaterialen. Naar aanleiding van opdrachten ontdekken kinderen de wereld van kleur, kunst en hun eigen talenten. Gaat jouw kind mee op ontdekkingstocht?

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
kinderatelier tekenen|schilderen (jan. 2021)12 lessen€ 84,00Donderdag
15:45 - 17:00
2021-01-28Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titelkinderatelier tekenen|schilderen (jan. 2021)
Lessen12 lessen
Prijs€ 84,00
Lesdag2021-01-28 15:45 - 17:00
Start2021-01-28
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen worden gegeven bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Vanwege de maatregelen schuift de startdatum van deze cursus door. We starten wanneer het weer kan. Wil je meedoen, meld je dan wel alvast aan zodat je verzekerd bent van een plekje en wij je op de hoogte kunnen houden wanneer de cursus alsnog gaat plaatsvinden!

Rachel Onstwedder

Mijn naam is Rachel Onstwedder. Ik ben afgestudeerd aan de opleidingen Illustration Design en Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Ik houd van creëren, fantaseren, inspireren en van mooie dingen. Natuur, relaties, boeken, kunstwerken, filosofie en schoonheid zijn mijn voornaamste inspiratiebronnen en die inspiratie deel ik graag. Ik geef les bij verschillende kunsteducatiecentra en ben freelance illustratrice. Zelf heb ik jarenlang creatieve cursussen gevolgd. Dat was voor mij hèt moment van de week en ik vind het een voorrecht om nu zelf les te mogen geven. Welkom!

Instagram en stofmotieven op Motiflow: rachel_presents

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder