Beeldend 6 t/m 12 jaar

Kinderkunst vakantieworkshop: En toen…

Kastelen, draken en prinsessen... of klopt dat niet helemaal? Tijdens deze vakantieworkshop duiken we in het woeste verleden van onze eigen polder. Waren er wel ridders en prinsessen? Waren er monsters? Waren er verhalen en legendes over dingen die wij tegenwoordig sprookjes noemen? Ga mee op ontdekkingstocht en maak je eigen 'En toen, lang geleden in de polder...'-tekening met allerlei leuke materialen.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
KKVW-en toen …1 lessen€ 12,50Zaterdag
11:00 - 12:15
2020-10-10Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

TitelKKVW-en toen …
Lessen1 lessen
Prijs€ 12,50
Lesdag2020-10-10 11:00 - 12:15
Start2020-10-10
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

Deze workshop vindt plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder en sluit aan bij de Kinderboekenweek, met dit jaar het thema ‘En toen…’.

Rachel Onstwedder

Mijn naam is Rachel Onstwedder. Ik ben afgestudeerd aan de opleidingen Illustration Design en Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Ik houd van creëren, fantaseren, inspireren en van mooie dingen. Natuur, relaties, boeken, kunstwerken, filosofie en schoonheid zijn mijn voornaamste inspiratiebronnen en die inspiratie deel ik graag. Ik geef les bij verschillende kunsteducatiecentra en ben freelance illustratrice. Zelf heb ik jarenlang creatieve cursussen gevolgd. Dat was voor mij hèt moment van de week en ik vind het een voorrecht om nu zelf les te mogen geven. Welkom!

Instagram en stofmotieven op Motiflow: rachel_presents

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder