Muziek 7 t/m 12 jaar

Kinderpopkoor Sing Out!

Vind jij het leuk om samen te zingen? Dan is dit koor echt iets voor jou! Samen zingen we de nieuwste hits en bekende popsongs. In dit kinderpopkoor werken we samen aan repertoire, samenzang, presentatie, improvisatie en een goed stemgebruik. Uiteraard werken we toe naar een optreden. Want niets is leuker dan samen zingen!

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
kinderpopkoor Sing Out!15 lessenmuziekleerlingen CBNOP € 40,-, niet-(muziek)leerlingen € 72,-Maandag
16:00 - 17:00
2021-01-18Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titelkinderpopkoor Sing Out!
Lessen15 lessen
Prijsmuziekleerlingen CBNOP € 40,-, niet-(muziek)leerlingen € 72,-
Lesdag2021-01-18 16:00 - 17:00
Start2021-01-18
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen worden gegeven bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Leerlingen die een jaarcursus zang of instrumentaal volgen bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder kunnen hieraan meedoen voor een sterk gereduceerd tarief.

Suzan Renkema-Paas

Suzan zingt en maakt muziek. Ook geeft zij zanglessen, coacht, dirigeert en is uitvoerend actief als vocalist en musicus. Suzan heeft haar HBO zang jazzopleiding gevolgd aan het Noord-Nederlands Conservatorium, te Groningen (‘New York comes to Groningen’). In 2005 studeerde zij af. “Mijn muzikale basis werd al vroeg gelegd. Thuis, op school en in de kerk heeft muziek altijd een belangrijke rol gespeeld. Zingen hoorde er gewoon bij, het was een natuurlijk onderdeel van mijn leven. Samen met mijn familie en mijn broers werd er met grote regelmaat gerepeteerd en opgetreden. Zeer blij dat ik tot op heden nog steeds van muziek kan genieten, mag blijven groeien en het uit mag delen.” Na mijn studie aan het conservatorium heb ik op veel verschillende (muziek)scholen gewerkt en heb ik ook mijn eigen bedrijf opgericht, van waaruit ik als freelancer werkzaam ben, zowel als uitvoerend en docerend musicus. Kijk voor meer informatie op www.suzanzingt.nl.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder