Muziek 6 t/m 99 jaar

Klarinet op proef

Wil je klarinet leren spelen, maar twijfel je nog of dit instrument goed bij jou past? Dan is 'Klarinet op proef' wat voor jou! In deze cursus krijg je zes weken les op de klarinet. Een mooie gelegenheid om dit instrument uit te proberen en te ervaren of het écht iets voor jou is. Indien mogelijk krijg je het instrument ook mee naar huis. De lesdag en -tijd worden in overleg vastgesteld.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
klarinet op proef6 lessent/m 20 jaar € 82,-, vanaf 21 jaar € 123,-in overleg2022-09-05Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titelklarinet op proef
Lessen6 lessen
Prijst/m 20 jaar € 82,-, vanaf 21 jaar € 123,-
Lesdagin overleg 00:00 - 00:00
Startin overleg
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen vinden plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Maarten Mestrom

Muziek is mijn passie. Ooit begon het met de blokfluitsonates van Marcello en Mattheson. Toen kwam de klarinet en halverwege de middelbare school de saxofoon. Jaren heb ik in bands gespeeld en uiteindelijk van mijn passie mijn werk gemaakt. Nog steeds vind ik zelf spelen het leukste dat er is. Het liefste maak ik muziek die verschillende stijlen combineert. Het diepe en subtiele van klassiek gecombineerd met de energie en de swing van jazz. Zo kom je – of tenminste: ik – uit bij klezmer, volksmuziek, muziek uit de jaren dertig. Stukken waarin je kunt improviseren. Daarin voel ik me meest vrij, als je alle kanten uit kunt – de creativiteit  in het moment zelf gebeurt. Dat plezier probeer ik vast te houden in mijn lessen. Natuurlijk moet je ook oefenen, is het niet leuk als iets niet lukt of heb je wel eens een keer geen zin. Geldt ook voor mij! Maar hoe verder je komt hoe boeiender muziek wordt. Het is een levenslange bron van inspiratie, troost en vreugde. Naast mijn muzikant en docentschap schrijf ik over muziek.