Muziek 7 t/m 99 jaar

Klarinet

De klarinet is een veelzijdig instrument dat bij allerlei soorten muziek wordt gebruikt: klassiek, jazz en volksmuziek. Met zijn sonore lage tonen en het fraaie hoge register is het één van de meest expressieve instrumenten. Vaak wordt er met de klarinet melodische partijen gespeeld. Onze klarinetlessen voor kinderen, jongeren en volwassenen zijn geschikt voor ieder niveau. Of je nu beginner of al gevorderd bent. Je wordt bij ons individueel begeleid en tevens is er de mogelijkheid om te leren samenspelen met medecursisten.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
klarinet36 lessenMaandag
00:00 - 00:00
2020-08-31Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven
klarinet36 lessenMaandag
00:00 - 00:00
2019-09-02Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titelklarinet
Lessen36 lessen
Prijs
Lesdag2020-08-31 00:00 - 00:00
Start2020-08-31
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven
Titelklarinet
Lessen36 lessen
Prijs
Lesdag2019-09-02 00:00 - 00:00
Start2019-09-02
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen starten in week 36 – 2019; bij later instromen wordt het lesgeld naar rato aangepast. Het lesgeld is afhankelijk van leeftijd, lesduur, groepsgrootte en frequentie. Bekijk het tariefoverzicht muziek. De lessen vinden plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Ander cursusaanbod voor dit instrument: Klarinet op proef.

Maarten Mestrom

Muziek is mijn passie. Ooit begon het met de blokfluitsonates van Marcello en Mattheson. Toen kwam de klarinet en halverwege de middelbare school de saxofoon. Jaren heb ik in bands gespeeld en uiteindelijk van mijn passie mijn werk gemaakt. Nog steeds vind ik zelf spelen het leukste dat er is. Het liefste maak ik muziek die verschillende stijlen combineert. Het diepe en subtiele van klassiek gecombineerd met de energie en de swing van jazz. Zo kom je – of tenminste: ik – uit bij klezmer, volksmuziek, muziek uit de jaren dertig. Stukken waarin je kunt improviseren. Daarin voel ik me meest vrij, als je alle kanten uit kunt – de creativiteit  in het moment zelf gebeurt. Dat plezier probeer ik vast te houden in mijn lessen. Natuurlijk moet je ook oefenen, is het niet leuk als iets niet lukt of heb je wel eens een keer geen zin. Geldt ook voor mij! Maar hoe verder je komt hoe boeiender muziek wordt. Het is een levenslange bron van inspiratie, troost en vreugde. Naast mijn muzikant en docentschap schrijf ik over muziek.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder