Muziek 6 t/m 99 jaar

Klassieke zang op proef

Wil je graag op zangles, maar twijfel je nog of het bij jou past? Dan is 'Klassieke zang op proef' wat voor jou! In deze cursus krijg je zes weken zangles. Een mooie gelegenheid om je stem uit te proberen en te ervaren of zangles écht iets voor jou is. De lesdag en -tijd worden in overleg vastgesteld.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
zang op proef6 lessenz.o.n.t.b.2021-08-30Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titelzang op proef
Lessen6 lessen
Prijsz.o.
Lesdagn.t.b. 00:00 - 00:00
Startn.t.b.
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen vinden plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.
Tarief cursusseizoen 2020-2021: t/m 20 jaar € 78,-, vanaf 21 jaar € 117,50.
Tarief cursusseizoen 2021-2022: t/m 20 jaar € 80,-, vanaf 21 jaar € 120,-.

Klassieke zang is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar òf jongere kinderen met een specifieke ondersteuningsvraag, jongeren én volwassenen.

Mattijs Hoogendijk

Mattijs Hoogendijk begon zijn zangstudie aan het conservatorium in Zwolle. Het vervolg van zijn opleiding deed hij bij Cora Canne Meijer in Amsterdam en hij studeerde cum laude af. Mattijs is een veelzijdig opera- en concertzanger met een breed repertoire. Met zijn vrouw, de uit Amerika afkomstige sopraan en pianiste Sonia Lynn Bjornsen, geeft hij regelmatig liedrecitals en samen verzorgen zij workshops, maakten muziektheater en ontwikkelden de ‘Mini Musical’ speciaal voor muzieklessen in het basisonderwijs. Mattijs heeft ruime ervaring als klassiek zangdocent aan zowel beginnende als gevorderde zangers van alle stemsoorten en heeft een bloeiende lespraktijk in het coachen van solostemmen en ensembles. Hierbij kan Mattijs putten uit een rijke ervaring als solozanger en ensemblezanger in o.a. het Nederlands Kamerkoor, Cappella Amsterdam en het Groot Omroepkoor.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder