Beeldend

Kunstreis Kopenhagen en Malmö

Juni 2020 organiseert architectuurhistoricus Hans de Man een kunst- en architectuurreis naar de Deense hoofdstad Kopenhagen. We bezoeken tal van interessante musea, en de laatste ontwikkelingen op het gebied van architectuur. Bovendien brengen we ook een bezoek aan de Zweedse stad Malmö.

Het programma van deze 6-daagse reis kun je vinden op de website van Sch!k Meppel. Inschrijven voor deze reis gaat ook via Sch!k.

Hans de Man

Drs. Hans de Man (1965) studeerde van 1992-1997 Architectonische vormgeving aan de Academie van beeldende kunst in Kampen (het huidige ArtEZ). In 2003 rondde hij zijn studie Architectuurgeschiedenis af aan de Rijksuniversiteit Groningen met een onderzoek naar scholenbouw dat later in boekvorm verscheen. Sinds zijn afstuderen is hij werkzaam als freelance architectuurhistoricus en was 12 jaar verbonden als docent architectuurbeschouwing aan ArtEZ Zwolle. Hans organiseert voor verschillende culturele instellingen lezingen, cursussen en reizen op het gebied van kunst en architectuur.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder