Muziek

Muziektheater ‘West Side Story’

Hou je van zingen en vind je het leuk om samen met solisten, een koor en andere muzikanten musical/operastukken in te studeren en uit te voeren? Muziektheatervereniging La Mascotte organiseert daarvoor, samen met Cultuurbedrijf Noordoostpolder, de cursus 'Zing en speel muziektheater': 6 zanglessen en 6 regie/podium-bewegingslessen. Het accent in deze cursus ligt op musical (de 'West Side Story') met al zijn facetten. We sluiten de cursus af met een eindpresentatie, met medewerking van het koor van La Mascotte.

Deze cursus biedt je niet alleen de kans om met musici en theatermensen te zingen en te spelen, maar ook om écht te werken aan een muziekstuk en gezamenlijk toe te werken naar een mooi afsluitend optreden voor publiek. Schrijf je in en ervaar hoe leuk het is om samen onder deskundige begeleiding van professionals muziektheater te maken.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
muziektheater West Side Story8 lessen€ 10,-Maandag
19:30 - 21:30
2020-04-20Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titelmuziektheater West Side Story
Lessen8 lessen
Prijs€ 10,-
Lesdag2020-04-20 19:30 - 21:30
Start2020-04-20
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

Deze cursus wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van het landelijke Fonds voor Cultuurparticipatie. De kosten voor de deelnemers kunnen daardoor uitzonderlijk laag gehouden worden. Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus wordt deze cursus verschoven naar september. We vragen je bij interesse nu al aan te melden voor deze cursus, zodat we tijdig weten of er voldoende deelnemers zijn. 

Cursusdata
De nieuwe cursusdata worden nog bekendgemaakt. De zang- en regielessen zullen plaatsvinden op de maandagavond. De repetities duren circa 2 uur, beginnen om 19.30 uur en vinden plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

De cursus wordt verzorgd door Margreeth van Spall (zang), Eva Löbker (regie), Ernst Paul Fuchs (pianobegeleiding) en Marion Bluthard (dirigent eindpresentatie).

Leden van La Mascotte zijn uitgesloten van deelname; zij worden op een andere manier bij de eindpresentatie betrokken.

Docent: nader te bepalen

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder