Muziek 6 t/m 12 jaar

Opstaporkest

Het Opstaporkest is een succesvol jeugdorkest van Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Dit orkest is bedoeld voor beginnende muzikanten van 6 tot 12 jaar die, onder leiding van dirigent Pieta Maayeshi en ondersteund door hun eigen docent, voor het eerst in orkestverband willen spelen. Een leuke manier om kennis te maken met het spelen in een echt orkest.

Instrumenten die mee kunnen doen: viool, cello, blokfluit, dwarsfluit, klarinet, saxofoon, accordeon, gitaar, harp en piano.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
Opstaporkest30 lessen€ 80,-Woensdag
17:10 - 18:00
2020-09-30Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

TitelOpstaporkest
Lessen30 lessen
Prijs€ 80,-
Lesdag2020-09-30 17:10 - 18:00
Start2020-09-30
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen vinden plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

3 lessen op proef
Voor nieuwe leerlingen bieden wij de mogelijkheid om 3x gratis mee te spelen, op 30 september, 7 en 21 oktober 2020. Opgeven voor de 3 lessen op proef kan door je hierboven in te schrijven voor het Opstaporkest en bij het veld Opmerkingen te vermelden dat je gebruik wilt maken van 3 gratis proeflessen. Of meld je aan via info@cultuurbedrijfnop.nl o.v.v. naam, geboortedatum en instrument.

Pieta Maayeshi

Pieta Maayeshi-Torenbeek studeerde viool aan het Stedelijk Conservatorium in Zwolle waar zij cum laude afstudeerde voor het diploma Docerend Musicus en vervolgde haar studie voor Uitvoerend Musicus aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Zij heeft als viooldocente al jaren een bloeiende lespraktijk bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Daarnaast is zingen en dirigeren een passie; zij studeert Master koordirectie aan het conservatorium in Utrecht en dirigeert met veel plezier het Opstaporkest, Piu Mosso Orkest en daarnaast het Klein Vrouwenkoor en Emmeloords Vocaal Ensemble in Emmeloord. Sinds 2020 geeft zij ook directielessen bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder