Muziek 6 t/m 12 jaar

Opstaporkest

Het Opstaporkest is een succesvol jeugdorkest van Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Dit orkest is bedoeld voor beginnende muzikanten van 6 tot 12 jaar (strijkers, blazers, gitaristen en toetsenisten) die, onder leiding van dirigent Pieta Maayeshi en ondersteund door hun eigen docent, voor het eerst in orkestverband willen spelen. Een leuke manier om kennis te maken met het spelen in een echt orkest.

Instrumenten die mee kunnen doen: viool, cello, blokfluit, dwarsfluit, klarinet, saxofoon, accordeon, gitaar, harp en piano.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
Opstaporkest30 lessen€ 82,-Woensdag
17:10 - 18:00
2022-10-05Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

TitelOpstaporkest
Lessen30 lessen
Prijs€ 82,-
Lesdag2022-10-05 17:10 - 18:00
Start2022-10-05
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen vinden van 17.10-18.00 uur plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Gratis meespeelrepetities
Op 5, 12 en 26 oktober is er de mogelijkheid voor beginnende muzikanten (min. één jaar les) om gratis mee te spelen met de repetities, om te ervaren of het iets voor je is. Meld je aan voor het Opstaporkest en vermeld bij het veld ‘opmerkingen’ dat het gaat om de gratis meespeelrepetities en welk instrument je speelt (voor de bladmuziek).

Pieta Maayeshi

Pieta Maayeshi-Torenbeek studeerde viool aan het Stedelijk Conservatorium in Zwolle waar zij cum laude afstudeerde voor het diploma Docerend Musicus en vervolgde haar studie voor Uitvoerend Musicus aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Zij heeft als viooldocente al jaren een bloeiende lespraktijk bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Ze dirigeert bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder met veel plezier het Opstaporkest en Piu Mosso Orkest en geeft ook directielessen. Daarnaast is zij dirigent van het Klein Vrouwenkoor Emmeloord, het Emmeloords Vocaal Ensemble en de Melody Singers.