Muziek 6 t/m 12 jaar

Opstaporkest

Het Opstaporkest is een succesvol jeugdorkest van Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Dit orkest is bedoeld voor beginnende muzikanten van 6 tot 12 jaar (strijkers, blazers, gitaristen en toetsenisten) die, onder leiding van dirigent Pieta Maayeshi en ondersteund door hun eigen docent, voor het eerst in orkestverband willen spelen. Een leuke manier om kennis te maken met het spelen in een echt orkest.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
opstap-orkest30 lessen€ 80,-Woensdag
17:10 - 18:00
2020-10-07Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titelopstap-orkest
Lessen30 lessen
Prijs€ 80,-
Lesdag2020-10-07 17:10 - 18:00
Start2020-10-07
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen vinden plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Pieta Maayeshi

Pieta Maayeshi-Torenbeek studeerde viool aan het Stedelijk Conservatorium in Zwolle waar zij in 1991 cum laude afstudeerde voor het diploma Docerend Musicus en vervolgde haar studie voor Uitvoerend Musicus aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Zij heeft als viooldocente al jaren een bloeiende lespraktijk bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Daarnaast is zingen en dirigeren een passie; zij dirigeert met veel plezier het Opstaporkest, Piu Mosso Orkest en het Klein Vrouwenkoor in Emmeloord.

Lesgeven aan kinderen en volwassenen van allerlei niveaus en achtergronden is altijd een bijzondere uitdaging en geeft veel plezier en voldoening. Het mooie is wanneer iedere leerling tot zijn recht komt en plezier beleeft aan vioolspelen en muziek maken. Een goed contact met de leerling staat voorop! Naast het lesgeven speelt Pieta regelmatig in beroepsorkesten zoals het Noordelijk Philharmonisch Orkest en treedt op in kamermuziekverband en als solist.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder