Beeldend

Peuter- & Kleuterkunst

Heerlijk met je peuter of kleuter kijken en luisteren naar een mooi prentenboek en daarna samen een kunstwerk maken naar aanleiding van het boek. Met verschillende materialen en elke week een nieuwe verhaal. Een leuke ontdekkingstocht voor kind en (groot)ouder of verzorger waarin de kinderen anders leren kijken en hun creativiteit ontwikkeld wordt.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
Peuter- & Kleuterkunst5 lessen€ 57,50Vrijdag
15:30 - 16:30
2020-01-24EmmeloordInschrijven

Cursussen

TitelPeuter- & Kleuterkunst
Lessen5 lessen
Prijs€ 57,50
Lesdag2020-01-24 15:30 - 16:30
Start2020-01-24
LocatieEmmeloord
Inschrijven

Om alle mooie boeken bij elkaar te zien is de eerste les in de FlevoMeer Bibliotheek in Emmeloord. De overige lessen worden gegeven bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Cursusdata: vrijdag 24 en 31 januari, 7, 14 en 28 februari 2020.

Rachel Onstwedder

Mijn naam is Rachel Onstwedder. Ik ben afgestudeerd aan de opleidingen Illustration Design en Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Ik houd van creëren, fantaseren, inspireren en van mooie dingen. Natuur, relaties, boeken, kunstwerken, filosofie en schoonheid zijn mijn voornaamste inspiratiebronnen en die inspiratie deel ik graag. Ik geef les bij verschillende kunsteducatiecentra en ben freelance illustratrice. Zelf heb ik jarenlang creatieve cursussen gevolgd. Dat was voor mij hèt moment van de week en ik vind het een voorrecht om nu zelf les te mogen geven. Welkom!

Instagram en stofmotieven op Motiflow: rachel_presents

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder