Muziek 2 t/m 3 jaar

Peutermuziek

Wordt jouw kind ook zo blij van muziek? Begint het ook te bewegen zodra er muziek klinkt? Dan is Peutermuziek iets voor jullie! De cursus is bedoeld voor (groot)ouders of verzorgers en hun peuter tussen 2 en 4 jaar. We zingen liedjes, bewegen op muziek, dansen en maken muziek op eenvoudige muziekinstrumenten. Samen muziek maken is niet alleen leuk, maar draagt ook bij aan de sociale en emotionele ontwikkeling, taal-/spraak- én motorische ontwikkeling van je kind. Het plezier van samen muziek maken staat uiteraard voorop tijdens de cursus!

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
Peutermuziek (jan. 2023)12 lessenzie onderstaandWoensdag
10:30 - 11:15
2023-01-25Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

TitelPeutermuziek (jan. 2023)
Lessen12 lessen
Prijszie onderstaand
Lesdag2023-01-25 10:30 - 11:15
Start2023-01-25
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen vinden plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Kosten lessenreeks september (6 lessen): € 67,-, januari (12 lessen) € 88,-.

Leontien van Nesselrooij verzorgt deze cursus ook op de donderdagochtend op Urk bij kunstencentrum Eut de Kunst Urk.

 

Leontien van Nesselrooij

Al jaren geef ik dwarsfluitles aan jong en oud in mijn eigen muziekpraktijk in Heerenveen. Daarnaast geef ik ook les bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder en Eut de Kunst Urk.

Na mijn opleiding tot muziektherapeut en later muziekvakleerkracht heb ik in het onderwijs en buitenschoolse opvang gewerkt. Samen muziek maken en er plezier aan beleven staan in mijn lessen voorop. Daar heb je wel technisch en muzikaal gereedschap voor nodig! Ik begeleid leerlingen graag op mijn bas-dwarsfluit of piano.