Muziek

Play-in’ dwarsfluit

Heb je meegedaan aan het DwarsfluitLAB en wil je graag verder? Tijdens de 'Play In' krijg je de kans om dit instrument verder uit te proberen. Natuurlijk leen je deze - net als in het LAB - nog steeds van ons!

Dwarsfluit play-in’ De Planthof
Maandag 14 december start Linda Speulman met een Dwarsfluit play-in’ op basisschool De Planthof in Emmeloord. Cursusdata: 14 december 2020, 4, 11, 18 en 25 januari, 1 februari 2021. Lestijd: 15.30-16.15 uur (afhankelijk van aanmeldingen).

Linda Speulman

Na het afronden van mijn Conservatoriumopleiding in Nederland heb ik mijn studie voortgezet aan de Royal Academy of Music in Londen. Hier heb ik lessen gevolgd bij topfluitisten en de kennis die ik hier heb opgedaan wil ik nu graag overbrengen op mijn eigen leerlingen. In mijn lessen besteed ik vooral veel tijd aan klankvorming, techniek en interpretatie. Plezier in de les staat voorop en ik vind het dan ook erg belangrijk dat de leerling muziek speelt die hij/zij mooi vindt. Ik hoop de leerlingen een goede basis aan te leren waardoor zij hun hele leven plezier zullen hebben van muziek maken. Meer informatie over mij vind je op: www.lindaspeulman.com.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder