Muziek

Play-in’ (Pop)gitaar

Heb je meegedaan aan het (Pop)gitaarLAB en wil je graag verder? Tijdens de 'Play In' krijg je de kans om dit instrument verder uit te proberen. Natuurlijk leen je deze - net als in het LAB - nog steeds van ons!

Marknesse
Op 6 december start een Play-in’ Gitaar op de Mariabasisschool in Marknesse. Deze play-in’ wordt gegeven door gitaardocent Allard Gietema. Cursusdata: 6 en 13 december, 10, 17, 24 en 31 januari.

Espel
Op 16 december start een Play-in’ (Pop)gitaar op De Ark in Espel. Deze play-in’ wordt gegeven door popgitaardocent Piet Hein Appelo. Cursusdata: 16 december, 6, 13, 20 en 27 januari en 3 februari.

Allard Gietema

Ik heb klassiek gitaar gestudeerd in Zwolle en daarna elektrische gitaar in Groningen.Na bij diverse muziekscholen gewerkt te hebben ben ik sinds een jaar of 10 werkzaam in Emmeloord en de dorpen erom heen. Met veel plezier van mijn kant en via collega’s en leerlingen krijg ik ook veel terug.

Ik heb geen muzikale voorkeur qua muziekstijl, wat je van me vraagt krijg je van mij, ik probeer zeer leerling gericht te werken, van Bach tot Blink 182 en alles wat er tussen zit.

Muziek maken is heel leuk, maar samen muziek maken nog veel leuker. Met andere gitaristen en vooral ook met andere instrumenten. Dit doe ik dan ook graag en vaak.

Piet Hein Appelo

Ik ben Piet Hein Appelo, gitarist, componist, gitaardocent popmuziek, bandcoach, studio-engineer en multimedia-producer. Bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder ben ik naast gitaar-en bandles geven actief op de Popnights. Ook ben ik actief betrokken bij de studio van Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Er zijn goede ruimtes en middelen om hoge kwaliteitsgeluidsopnames te maken van evenementen op locatie en studiosessies. Ik houd van veelzijdigheid in mijn werk en dat sijpelt ook door in mijn manier van lesgeven. Mooie akoestische gitaarmuziek tot stevige rock met scheurende gitaren. Het gaat niet alleen om de noten, maar ook om de ervaring, creativiteit, plezier, gevoel, contact en samenspelen.

 

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder