Muziek 6 t/m 99 jaar

Praktijkexamen muziek

Wanneer jij je muziekdiploma wil halen volg je eerst theorielessen. Deze lessen op A-, B-, C- en D-niveau worden afgesloten met een examen. Als je het theorie-examen gehaald hebt, doe je vervolgens praktijkexamen.

Muziektheorie (incl. theorie-examen) kan ook gevolgd worden door leerlingen van buiten Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Heb je het theorie-examen gehaald en wil je vervolgens praktijkexamen doen? Als je geen leerling bent bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder dan kun je je (via de inschrijfbutton) hier inschrijven voor het praktijkexamen.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
praktijkexamen muziek1 lessenniet CBNOP-leerlingen € 26,50Woensdag
00:00 - 00:00
2022-06-15Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titelpraktijkexamen muziek
Lessen1 lessen
Prijsniet CBNOP-leerlingen € 26,50
Lesdag2022-06-15 00:00 - 00:00
Start2022-06-15
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

Het praktijkexamen muziek vindt plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Oene Krist

Ik heb gestudeerd aan het Conservatorium in Groningen en ben afgestudeerd als docerend– en uitvoerend musicus trombone. Daarnaast heb ik de aantekening euphonium gehaald en een onderdeel lichte muziek gedaan. Ook heb ik de studie HA-FA-BRA-directie succesvol afgerond.

Ik geef al 33 jaar les bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder in alle koperen blaasinstrumenten. Daarnaast geef ik muzieklessen en workshops/projecten (o.a. op basisscholen) en ik dirigeer HA-FA-BRA-orkesten. Momenteel dirigeer ik het fanfareorkest ‘Polyphonia’ uit Rottevalle. Zelf heb ik in diverse orkesten gespeeld, o.a. enkele top brass bands, Frysk Fanfare Orkest, het NFO  (o.a. als solist bij schoolconcerten) en ruim 20 jaar als 1e trombonist in de ‘New Metronome Big Band’. Ook speel ik in de ‘Square Band’, een praise band van de Bethelkerk in Drachten.