Muziek 6 t/m 99 jaar

Proefles keyboard

Wil je keyboard leren spelen, maar twijfel je nog of dit instrument goed bij jou past? Kom kennismaken met dit instrument. Je krijgt vrijblijvend één gratis les om het keyboard uit te proberen en kennis te maken met de docent. Een mooie gelegenheid om te ervaren of je er enthousiast van wordt. De lesdag en -tijd worden in overleg vastgesteld.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
Proefles keyboard1 lessengratisn.t.b.2021-08-30Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

TitelProefles keyboard
Lessen1 lessen
Prijsgratis
Lesdagn.t.b. 00:00 - 00:00
Startn.t.b.
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

Ben je na de proefles enthousiast en wil je door? Dan is er de mogelijkheid om 6 lessen keyboard op proef te nemen, zodat je kan ervaren of het instrument écht bij je past.

Dennis Servais

Dennis Servais studeerde in 1997 af aan het Conservatorium te Alkmaar in de richtingen Hammond/Keyboards. Hij volgde onder andere zijn lessen bij Jan-Peter Bast en Rob van de Sande. Na zijn studie maakte hij zijn debuut in Carré als toetsenist bij Annie, de musical. Na deze nationale tour werd Dennis actief als toetsenist van diverse professionele bands. Eén van de hoogtepunten daarbij was een optreden met Sister Sledge en een optreden met diverse artiesten van het songfestival in het Concertgebouw van Amsterdam. Naast zijn bands speelde hij bij diverse pop en gospelkoren als begeleider en schreef hij nummers en songteksten voor een musical in Alkmaar. Met het opnemen van de CD Purify van Bert Heerink komt zijn passie voor Hammond orgel helemaal tot zijn recht. In 2016 startte hij het initiatief voor De Later Als je Groot Band, een band die kinderen wil laten kennismaken met instrumenten en songs uit de hedendaagse popmuziek. En omdat hij het leuk vindt jonge kinderen enthousiast te maken voor muziek geeft hij al jarenlang enkele dagen per week les op zijn eigen school en op muziekscholen in Almere en omgeving Amsterdam. En vanaf september 2019 ook bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder!

Iryna Gura

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder