Muziek 6 t/m 99 jaar

Proefles zang pop|jazz

Wil je leren zingen, maar twijfel je nog of zangles echt iets voor jou is? Kom kennismaken. Je krijgt vrijblijvend één gratis les om zangles uit te proberen en kennis te maken met de docent. Een mooie gelegenheid om te ervaren of je er enthousiast van wordt. De lesdag en -tijd worden in overleg vastgesteld.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
Proefles zang pop|jazz1 lessengratisn.t.b.2021-08-30Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

TitelProefles zang pop|jazz
Lessen1 lessen
Prijsgratis
Lesdagn.t.b. 00:00 - 00:00
Startn.t.b.
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

Ben je na de proefles enthousiast en wil je door? Dan is er de mogelijkheid om 6 lessen zang pop|jazz op proef te nemen, zodat je kan ervaren of het instrument écht bij je past.

Suzan Renkema-Paas

Suzan zingt en maakt muziek. Ook geeft zij zanglessen, coacht, dirigeert en is uitvoerend actief als vocalist en musicus. Suzan heeft haar HBO zang jazzopleiding gevolgd aan het Noord-Nederlands Conservatorium, te Groningen (‘New York comes to Groningen’). In 2005 studeerde zij af. “Mijn muzikale basis werd al vroeg gelegd. Thuis, op school en in de kerk heeft muziek altijd een belangrijke rol gespeeld. Zingen hoorde er gewoon bij, het was een natuurlijk onderdeel van mijn leven. Samen met mijn familie en mijn broers werd er met grote regelmaat gerepeteerd en opgetreden. Zeer blij dat ik tot op heden nog steeds van muziek kan genieten, mag blijven groeien en het uit mag delen.” Na mijn studie aan het conservatorium heb ik op veel verschillende (muziek)scholen gewerkt en heb ik ook mijn eigen bedrijf opgericht, van waaruit ik als freelancer werkzaam ben, zowel als uitvoerend en docerend musicus. Kijk voor meer informatie op www.suzanzingt.nl.

Anna Hoekstra

Mijn naam is Anna Hoekstra en ben docent Zang bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Na mijn opleiding aan het conservatorium in Zwolle, ben ik naast zangdocent (in Emmeloord en Zwolle), ook werkzaam bij verschillende bands en projecten. Zo drum en zing in bij The Bluebettes, speel ik bij Stichting De Tijdmachine door heel Nederland en ben ik frontvrouw bij Casino Royale, een all-round band die voornamelijk in het noorden speelt. Deze combinatie van het lesgeven en het optreden, vind ik een verrijking en verbinding bij het lesgeven. Zo probeer ik iedereen enthousiast te krijgen voor het geweldige instrument: de stem. En wat je daarmee allemaal kan bereiken. Want iedere stem is uniek! Wat kun je bijvoorbeeld met je sound nog leren, welke techniek komt erbij kijken, hoe werkt de ademsteun, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder