Muziek 21 t/m 99 jaar

Proeflessen brassband

Wil jij kennis maken met een koperblaasinstrument of een oude liefde weer oppakken? Cultuurbedrijf Noordoostpolder organiseert samen met Flevo Brass een serie proeflessen om kennis te maken met de instrumenten van een brassband. De lessen worden in groepsverband gegeven door Oene Krist, docent koper bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder. De serie proeflessen wordt afgesloten met een optreden samen met muzikanten van Flevo Brass.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
Proeflessen brassband6 lessen€ 65,-Donderdag
20:00 - 21:00
2021-11-25Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

TitelProeflessen brassband
Lessen6 lessen
Prijs€ 65,-
Lesdag2021-11-25 20:00 - 21:00
Start2021-11-25
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

Oene Krist

Ik heb gestudeerd aan het Conservatorium in Groningen en ben afgestudeerd als docerend– en uitvoerend musicus trombone. Daarnaast heb ik de aantekening euphonium gehaald en een onderdeel lichte muziek gedaan. Ook heb ik de studie HA-FA-BRA-directie succesvol afgerond.

Ik geef al 33 jaar les bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder in alle koperen blaasinstrumenten. Daarnaast geef ik muzieklessen en workshops/projecten (o.a. op basisscholen) en ik dirigeer HA-FA-BRA-orkesten. Momenteel dirigeer ik het fanfareorkest ‘Polyphonia’ uit Rottevalle. Zelf heb ik in diverse orkesten gespeeld, o.a. enkele top brass bands, Frysk Fanfare Orkest, het NFO  (o.a. als solist bij schoolconcerten) en ruim 20 jaar als 1e trombonist in de ‘New Metronome Big Band’. Ook speel ik in de ‘Square Band’, een praise band van de Bethelkerk in Drachten.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder