Muziek 6 t/m 99 jaar

Slagwerk op proef

Wil je leren drummen en eventueel ook ander slagwerk leren bespelen, maar twijfel je nog of het goed bij jou past? Dan is 'Slagwerk op proef' wat voor jou! In deze cursus krijg je zes weken slagwerkles. Een mooie gelegenheid om de drums en andere slaginstrumenten uit te proberen en te ervaren of het écht iets voor jou is. De lesdag en -tijd worden in overleg vastgesteld.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
slagwerk op proef6 lessent/m 20 jaar € 82,-, vanaf 21 jaar € 123,-in overleg2022-09-05Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titelslagwerk op proef
Lessen6 lessen
Prijst/m 20 jaar € 82,-, vanaf 21 jaar € 123,-
Lesdagin overleg 00:00 - 00:00
Startin overleg
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen vinden plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Jelle Roeper

Ik ben Jelle Roeper, docent slagwerk (drums/hafabra). Naast lesgeven bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder geef ik les bij muziekverenigingen, dirigeer ik een bigband en speel als percussionist in een bigband. Behalve lesgeven ben ik als cultureel ondernemer bezig met het organiseren van losse projecten en doe inval/vervanging werkzaamheden op het gebied van cultuureducatie. Visievorming, ontwikkeling en realisatie zijn daarbij de kernwoorden. Ik word erg enthousiast van projecten die verdieping brengen en dat doen met behulp van muziek, dans en/of theater. Projecten in de zorg bijvoorbeeld, maar ook natuurprojecten. Dat muziek maken erg belangrijk is voor de ontwikkeling (en bijhouden) van je hersenen is inmiddels wel bewezen, maar dat het ook “gewoon” supergaaf is om te doen ervaar ik elke dag en dat deel ik graag met anderen.

Ancel Klooster

Mijn naam is Ancel Klooster en ik heb klassiek slagwerk gestudeerd in Groningen en drums in New York. Meteen hierna kon ik aan de slag op muziekscholen in Kampen, Veendam en Groningen. Na een korte periode voor de klas te hebben gestaan, vind ik het leuk om in Emmeloord weer plezier te hebben met drumleerlingen en hun ontwikkeling te volgen. Als drummer op pop- en jazzpodia is het extra leuk om ook mijn podiumervaring door te geven aan de leerlingen. Tot slot heb ik in de Coronaperiode een drumboek geschreven die nu is uitgegeven bij Hudson Music, waar ik heel blij mee ben.