Muziek 4 t/m 5 jaar

Snuffelcursus voor kleuters

Weet je nog niet wat jouw kleuter leuk vindt? Of vindt jouw zoon of dochter alles leuk? Dan is deze snuffelcursus van 6 lessen echt iets voor hem/haar! Een combinatie-cursus waarbij je 2 lessen in 3 verschillende disciplines volgt zodat je kennismaakt met muziek, beeldend en dans.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
snuffelcursus kleuters (okt. 2020)6 lessen€ 65,-Donderdag
15:50 - 16:35
2020-10-01Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titelsnuffelcursus kleuters (okt. 2020)
Lessen6 lessen
Prijs€ 65,-
Lesdag2020-10-01 15:50 - 16:35
Start2020-10-01
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen vinden plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Leontien van Nesselrooij

Sinds september 2016 geef ik les bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Al jaren geef ik dwarsfluitles aan jong en oud in mijn eigen muziekpraktijk in Heerenveen. Na mijn opleiding tot muziektherapeut en later muziekvakleerkracht heb ik in het onderwijs en buitenschoolse opvang gewerkt. Samen muziek maken en er plezier aan beleven staan in mijn lessen voorop. Daar heb je wel technisch en muzikaal gereedschap voor nodig! Ik begeleid leerlingen graag op mijn bas-dwarsfluit of piano. Naast mijn lessen speel ik in het Fryska Fluitensemble.

Lydia Brouwer-Woort

Ik ben 34 jaar en heb 2 kinderen. Na mijn opleiding beeldende kunst en vormgeving aan ArteZ Hogeschool voor de Kunsten heb ik mijn docentbevoegdheid behaald aan diezelfde academie, 1e graads docent Art and Design. Hierna ben ik les gaan geven op scholen en kunstencentra. Daarnaast heb ik ook een passie voor culinair genieten.

Greetje Selders

Greetje Selders genoot haar klassieke dansopleiding Teachers (with distinction) aan de Royal Academy of Dance in Londen. Naast docent is zij werkzaam als choreograaf. Sinds 1998 is Greetje werkzaam bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Diverse dansvoorstellingen en presentaties passeerden de voorbije jaren de revue. Bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder, Theater ’t Voorhuys, maar ook op locatie, zoals bijvoorbeeld het Kerstevent in de Jeruzalemkerk.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder