Beeldend 21 t/m 99 jaar

Striptekenen

In deze cursus leer je een stripfiguur tekenen: characterdesign. Van eerste opzet in schets tot een volledig uitgewerkte tekening. In de laatste les gaan we experimenteren met materialen en werktuigen waarmee jij je character kan uitvoeren.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
kerstlettering1 lessen€ 80,-Dinsdag
19:00 - 21:30
2020-12-08Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titelkerstlettering
Lessen1 lessen
Prijs€ 80,-
Lesdag2020-12-08 19:00 - 21:30
Start2020-12-08
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

Een materialensetje à € 12,50 neem je rechtstreeks af bij de docent (niet bij de cursusprijs inbegrepen). De cursus wordt gegeven bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Cursusdata: vrijdag 7, 14 en 28 februari en 6 maart 2020.

Laura Schakenraad

Als kleine puk altijd al in de weer met stiften en grote rollen tekenpapier. Gefascineerd door handschriften, als scholier met een zelfgespaarde typmachine en stiften al druk met het maken van eigen tijdschriften (Flow avant la lettre!), via de combinatie werk en opleiding geschoold tot vormgever/DTP’er die stiekem graag papier snuffelt en zonder gêne freakt op mooie letters met een scherp oog voor what’s hot and what’s not.

​Laura is in 2000 afgestudeerd aan de kunstacademie Kampen binnen de richting autonome schilderkunst, waar zij ook zijpaadjes fotografie en conceptuele kunst heeft bewandeld. Vanuit haar bedrijf Letterloods verzorgt ze opdrachten voor bedrijven en particulieren. Een op maat gemaakt krijtbord met geletterd menu, een uniek uithangbord, een treffende quote op een muur of een pakkende tekst op een raam. Laura jongleert met tekst en tovert met letters. Naast de projecten geeft Laura ook handletterworkshops op diverse locaties.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder