Beeldend 21 t/m 99 jaar

Tekenen & schilderen | basiscursus

Iedereen kan leren tekenen en schilderen, ook jij! In deze basiscursus maken we een tocht langs alle aspecten van tekenen en schilderen. We staan onderweg stil bij materiaalkennis, compositie, stijlen, verschillende technieken, kleur, licht en nog veel meer. De docent zal jullie elke week klassikaal inspireren en de creativiteit prikkelen om je vervolgens door middel van een opdracht persoonlijk te begeleiden in het leerproces. Heb je zin om aan de slag te gaan me je eigen creatieve ontdekkingstocht? Dan is deze cursus echt iets voor jou!

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
tekenen|schilderen basiscursus (feb. 2021)12 lessen€ 199,-Maandag
19:30 - 21:30
2021-02-01Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titeltekenen|schilderen basiscursus (feb. 2021)
Lessen12 lessen
Prijs€ 199,-
Lesdag2021-02-01 19:30 - 21:30
Start2021-02-01
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De cursus wordt gegeven bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Vanwege de maatregelen schuift de startdatum van deze cursus door. We starten wanneer het weer kan. Wil je meedoen, meld je dan wel alvast aan zodat je verzekerd bent van een plekje en wij je op de hoogte kunnen houden wanneer de cursus alsnog gaat plaatsvinden!

Lydia Brouwer-Woort

Ik ben 34 jaar en heb 2 kinderen. Na mijn opleiding beeldende kunst en vormgeving aan ArteZ Hogeschool voor de Kunsten heb ik mijn docentbevoegdheid behaald aan diezelfde academie, 1e graads docent Art and Design. Hierna ben ik les gaan geven op scholen en kunstencentra. Daarnaast heb ik ook een passie voor culinair genieten.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder