Beeldend 21 t/m 99 jaar

Tekenen | schilderen Vervolg

Na de basiscursus Tekenen & Schilderen wil je wellicht meer. Dat kan bij deze cursus waarin je professioneel begeleid word door kunstenaar-docent Peter Geerts. De basistechnieken van de basiscursus worden nu verdiept, zodat je verder komt in je leer- en werkproces.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
tekenen|schilderen vervolg (feb. 2021)12 lessen€ 245,-Dinsdag
15:00 - 17:30
2021-02-02Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titeltekenen|schilderen vervolg (feb. 2021)
Lessen12 lessen
Prijs€ 245,-
Lesdag2021-02-02 15:00 - 17:30
Start2021-02-02
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen worden gegeven bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Vanwege de maatregelen schuift de startdatum van deze cursus door. We starten wanneer het weer kan. Wil je meedoen, meld je dan wel alvast aan zodat je verzekerd bent van een plekje en wij je op de hoogte kunnen houden wanneer de cursus alsnog gaat plaatsvinden!

Peter Geerts

Op zeer jonge leeftijd werd het talent van Peter door zijn ouders herkend. Op Peter’s verzoek nam zijn vader hem in 1969 mee naar de grote Rembrandt tentoonstelling in het Rijksmuseum, Amsterdam. Het was zijn eerste introductie in 17e eeuwse Nederlandse schilderkunst en bevestigde dat een toekomst in de kunst onvermijdelijk was. Na de middelbare school en daarna drie jaar de klassieke opleiding aan het Möller Instituut in Tilburg gevolgd te hebben bleek dat Peter zich sterk verwant voelde met de autonome schilderkunst. Om zich in die richting verder te ontwikkelen is Peter overgestapt naar de Koninklijke Academie voor Kunst & Vormgeving in ’s-Hertogenbosch. Peter Geerts heeft al meer dan dertig jaar leservaring bij de Muzerie en is onder andere gastdocent bij Hogeschool voor de kunsten ArtEZ. Bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder verzorgt hij de vervolgcursus Tekenen & Schilderen en het Open Atelier, waarin het uitdiepen van het autonome schilderen centraal staat.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder