Theater 8 t/m 12 jaar

Theateratelier

Tijdens deze lessen ontdek je het toneelspelen: hoe je een rol kunt spelen, van gemene tovenaar tot grote held. Het doen alsof staat centraal, want alles kan in het theater. Een ontdekkingsreis in de altijd spannende wereld van het theater. Je leert spelenderwijs het echte toneelspelen: verschillende acteertechnieken, tekst onthouden en je verplaatsen in een rol. Aan het einde van deze cursus houden we een echte voorstelling in de Grote Zaal waar iedereen mag komen kijken!

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
theateratelier26 lessen€ 232,50 (incl. bezoek theatervoorstelling)Donderdag
16:00 - 17:30
2020-10-01Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titeltheateratelier
Lessen26 lessen
Prijs€ 232,50 (incl. bezoek theatervoorstelling)
Lesdag2020-10-01 16:00 - 17:30
Start2020-10-01
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen worden gegeven bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Mochten er veel aanmeldingen zijn voor deze cursus, dan splitsen we de groep naar leeftijd. Lestijd extra groep wordt dan woensdag 16.00-17.30 uur).

Docent: nader te bepalen

Lotte Laan

Hoi! Mijn naam is Lotte en ik ben de theaterdocent van Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Ik heb Docent Theater gestudeerd in Zwolle. Ik doe van alles op het gebied van theater. Ik speel in voorstellingen, geef les, doe losse workshops en maak voorstellingen. Daarnaast ben ik veel met zang bezig. Ik ben dirigent van kinderkoor De Bromvlieg in Zwolle en ik zing in female vocalgroup la CliQue. Ik vind het tof om samen met de deelnemers te maken en te creëren. Spelplezier staat voorop, uiteraard. En toch streef ik naar kwaliteit. Ik ben een tikkeltje chaotisch maar gelukkig komt het bijna altijd helemaal goed. Tot snel bij een van de theatercursussen!

Wousje Schutte

Een polder meisje, dat ben ik. Geboren en getogen in de polder. De afgelopen drie maanden heb ik me helemaal in de polder verdiept en heb ik over ‘mezelf in de polder’ een voorstelling gemaakt, genaamd “Boven water”.

Ik studeer nu Docent Theater aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle en heb het daar erg naar mijn zin. Ik ben een makende docent, dit is een term voor het maken en doceren tegelijkertijd. Ik ben een theatermaker die gebruik maakt van haar groep, jouw mening doet er toe! Verder speel ik al 10 jaar viool en hou ik van beweging en dans. Ik heb ervaring in het lesgeven en heb zin om met jullie te gaan maken!

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder