Theater 16 t/m 99 jaar

Theaterproductiegroep

Samen met de docent en de andere deelnemers kies je een toneelstuk waar de hele cursus aan gewerkt wordt. Van de tekst uitpluizen tot de personages vormgeven. Al doende leer je wat daar allemaal bij komt kijken. De cursus wordt afgesloten met een eigen voorstelling in Theater 't Voorhuys. Ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. Enthousiasme en doorzettingsvermogen wel, want tijdens deze uitdagende cursus wordt keihard gewerkt.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
theater productiegroep26 lessen€ 342,50Donderdag
20:15 - 22:00
2020-10-01Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titeltheater productiegroep
Lessen26 lessen
Prijs€ 342,50
Lesdag2020-10-01 20:15 - 22:00
Start2020-10-01
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen vinden plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Wousje Schutte

Een polder meisje, dat ben ik. Geboren en getogen in de polder. De afgelopen drie maanden heb ik me helemaal in de polder verdiept en heb ik over ‘mezelf in de polder’ een voorstelling gemaakt, genaamd “Boven water”.

Ik studeer nu Docent Theater aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle en heb het daar erg naar mijn zin. Ik ben een makende docent, dit is een term voor het maken en doceren tegelijkertijd. Ik ben een theatermaker die gebruik maakt van haar groep, jouw mening doet er toe! Verder speel ik al 10 jaar viool en hou ik van beweging en dans. Ik heb ervaring in het lesgeven en heb zin om met jullie te gaan maken!

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder