Theater 12 t/m 16 jaar

Theaterwerkplaats

Heb je al wat meer theaterervaring? Dan kun je terecht in de Theaterwerkplaats. Hier ga je de diepte in: je leert je verplaatsen in situaties en personages. Je werkt aan het verfijnen van je acteertechniek. Verschillende speltechnieken komen aan bod, zoals geloofwaardig spel, groot spel en improvisatietoneel.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
theaterwerkplaats26 lessen€ 241,50 (incl. bezoek theatervoorstelling)Donderdag
18:15 - 20:00
2020-10-01Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titeltheaterwerkplaats
Lessen26 lessen
Prijs€ 241,50 (incl. bezoek theatervoorstelling)
Lesdag2020-10-01 18:15 - 20:00
Start2020-10-01
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen vinden plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Docent: nader te bepalen

Lotte Laan

Hoi! Mijn naam is Lotte en ik ben de theaterdocent van Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Ik heb Docent Theater gestudeerd in Zwolle. Ik doe van alles op het gebied van theater. Ik speel in voorstellingen, geef les, doe losse workshops en maak voorstellingen. Daarnaast ben ik veel met zang bezig. Ik ben dirigent van kinderkoor De Bromvlieg in Zwolle en ik zing in female vocalgroup la CliQue. Ik vind het tof om samen met de deelnemers te maken en te creëren. Spelplezier staat voorop, uiteraard. En toch streef ik naar kwaliteit. Ik ben een tikkeltje chaotisch maar gelukkig komt het bijna altijd helemaal goed. Tot snel bij een van de theatercursussen!

Wousje Schutte

Een polder meisje, dat ben ik. Geboren en getogen in de polder. De afgelopen drie maanden heb ik me helemaal in de polder verdiept en heb ik over ‘mezelf in de polder’ een voorstelling gemaakt, genaamd “Boven water”.

Ik studeer nu Docent Theater aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle en heb het daar erg naar mijn zin. Ik ben een makende docent, dit is een term voor het maken en doceren tegelijkertijd. Ik ben een theatermaker die gebruik maakt van haar groep, jouw mening doet er toe! Verder speel ik al 10 jaar viool en hou ik van beweging en dans. Ik heb ervaring in het lesgeven en heb zin om met jullie te gaan maken!

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder