Muziek 7 t/m 99 jaar

Zang klassiek | koor

Je stem is een bijzonder instrument dat je altijd bij je hebt. Tijdens de zanglessen leer je hoe je je stem kunt gebruiken als instrument. Er is veel aandacht voor het technisch goed gebruiken van je stem, wat je nodig hebt voor klassieke zang en koorzang. We bieden zangles aanvoor kinderen, jongeren en volwassenen. Geschikt voor ieder niveau, of je nu beginner of al gevorderd bent. Je wordt bij ons individueel begeleid en tevens is er de mogelijkheid om samen met anderen te zingen.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
zang algemeen36 lessenzie tarievenoverzichtMaandag
00:00 - 00:00
2021-08-30Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven
zang algemeen36 lessenzie tarievenoverzichtn.t.b.2020-08-31Cultuurbedrijf NoordoostpolderInschrijven

Cursussen

Titelzang algemeen
Lessen36 lessen
Prijszie tarievenoverzicht
Lesdag2021-08-30 00:00 - 00:00
Start2021-08-30
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven
Titelzang algemeen
Lessen36 lessen
Prijszie tarievenoverzicht
Lesdagn.t.b. 00:00 - 00:00
Startn.t.b.
LocatieCultuurbedrijf Noordoostpolder
Inschrijven

De lessen starten in week 36 – 2020; bij later instromen wordt het lesgeld naar rato aangepast. Het lesgeld is afhankelijk van leeftijd, lesduur, groepsgrootte en frequentie. Bekijk het tariefoverzicht muziek. De lessen vinden plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Klassieke zang is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar òf jongere kinderen met een specifieke ondersteuningsvraag, jongeren én volwassenen.

Ander cursusaanbod voor dit instrument: Klassieke zang op proef.

Mattijs Hoogendijk

Mattijs Hoogendijk begon zijn zangstudie aan het conservatorium in Zwolle. Het vervolg van zijn opleiding deed hij bij Cora Canne Meijer in Amsterdam en hij studeerde cum laude af. Mattijs is een veelzijdig opera- en concertzanger met een breed repertoire. Met zijn vrouw, de uit Amerika afkomstige sopraan en pianiste Sonia Lynn Bjornsen, geeft hij regelmatig liedrecitals en samen verzorgen zij workshops, maakten muziektheater en ontwikkelden de ‘Mini Musical’ speciaal voor muzieklessen in het basisonderwijs. Mattijs heeft ruime ervaring als klassiek zangdocent aan zowel beginnende als gevorderde zangers van alle stemsoorten en heeft een bloeiende lespraktijk in het coachen van solostemmen en ensembles. Hierbij kan Mattijs putten uit een rijke ervaring als solozanger en ensemblezanger in o.a. het Nederlands Kamerkoor, Cappella Amsterdam en het Groot Omroepkoor.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder