Algemene voorwaarden Klas@Kunst


Cultuureducatie
Alle scholen voor primair en speciaal onderwijs ontvangen de brochure voor het nieuwe schooljaar 2019-2020 per post, samen met het inschrijfformulier. Klik hier voor een digitale inschrijving.

Samenwerking met Klas@Kunst
Stichting Aves heeft voorheen een convenant getekend om de samenwerking te intensiveren met Klas@Kunst. Hierin is toen vastgelegd dat per leerling minimaal voor € 6 ingekocht wordt per schooljaar. Je kunt hiervoor zelf een keuze maken uit het gehele aanbod.

Inschrijving
Voor inschrijving retourneert je een volledig ingevuld inschrijfformulier naar: Klas@Kunst, Harmen Visserplein 2, 8302 BW Emmeloord of cultuureducatie@cultuurbedrijfnop.nl. De inschrijfformulieren dienen uiterlijk 16 september 2019in ons bezit te zijn.

Aantal leerlingen
Per workshop kunnen maximaal 25 leerlingen deelnemen. We hanteren dit aantal i.v.m. de capaciteit van de werkruimtes en de kwaliteit van de les. Wanneer de groep groter is wordt er een evenredig aantal workshops ingepland.

Planning
De aanvragen worden behandeld en ingepland op volgorde van binnenkomst. Begin oktober 2019 ontvang je het overzicht (de toekenning) van de inschrijvingen.

Annuleren
Boekingen van workshops die niet worden afgenomen zonder vooraf overleg, worden bij u in rekening gebracht. Wanneer je bij overmacht een workshop minimaal 48 uur van te voren afzegt proberen wij in overleg hiervoor een ander moment aan te bieden zonder bijkomende kosten. Besproken plaatsen voor voorstellingen kunnen helaas niet geannuleerd worden.

 

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder