ma. 20 sep. 2021

3 proefrepetities Opstaporkest & Piu Mosso Orkest

Lijkt het jou leuk om samen met andere muzikanten te spelen in een echt orkest? Kom dan kennismaken met het Opstaporkest of het Piu Mosso Orkest. Twee succesvolle orkesten van Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Het Opstaporkest is bedoeld voor muzikanten (6 t/m 12 jaar) die minimaal één jaar les hebben gehad op een instrument. We repeteren onder leiding van Pieta Maayeshi iedere woensdagmiddag in de grote zaal van Cultuurbedrijf Noordoostpolder (in totaal 30 lessen). Op 29 september, 6 en 13 oktober is er de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend drie keer mee te spelen, om te ervaren of het echt iets voor jou is. Viool, cello, blokfluit, dwarsfluit, klarinet, saxofoon, gitaar, piano, harp en accordeon zijn welkom. Wil je meedoen? Meld je aan voor het Opstaporkest en vermeld in het veld ‘Vragen en/of opmerkingen’ dat het om 3 proefrepetities gaat.

Het Piu Mosso Orkest, ook onder leiding van Pieta Maayeshi, is bedoeld voor gevorderde leerlingen en volwassenen. Dit orkest repeteert ook iedere woensdagmiddag in de grote zaal van Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Strijkers, houtblazers en koperblazers zijn welkom en speelervaring vanaf circa A-niveau is een vereiste. Wil je op 29 september, 6 en 13 oktober drie keer gratis en vrijblijvend meespelen? Meld je aan via deze site en vermeld in het veld ‘Vragen en/of opmerkingen’ dat het om 3 proefrepetities gaat.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder