wo. 10 jun. 2020

(HaFaBra)Tarieven 2020-2021

Jaarlijks worden de tarieven voor alle cursussen muziek, beeldend, dans en theater aangepast/geïndexeerd. Zowel voor leerlingen tot 21 jaar als voor volwassen leerlingen. De leerlingen die HaFaBra-lessen volgen hebben in het verleden altijd een fikse korting ontvangen. Vanaf vorig cursusjaar zijn wij begonnen om dat lesgeld wat meer ‘in de pas te laten lopen’ met de tarieven van de andere muzieklessen.

Dit jaar wordt op alle tarieven een indexering toegepast: voor cursisten tot 21 jaar 3% en voor volwassenen 2%. Voor de HaFaBra-lessen voeren wij een andere verhoging in: voor leerlingen tot 21 jaar 5% en voor volwassenen 7% (5% HaFaBra-verhoging en 2% verhoging voor de volwassen cursussen). Concreet betekent dit dat de prijzen van de HaFaBra-lessen nog steeds ongeveer de helft bedragen van het tarief van de andere jaarlessen muziek.

Mocht je vragen hebben over bovenstaande, dan kun je contact opnemen met Annette van Dongen, afdelingshoofd/programmeur Cultuureducatie en Amateurkunst, via a.vandongen@cultuurbedrijfnop.nl.

Het tarievenoverzicht 2020-2021 is te bekijken onder ‘Tarieven’.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder