De lessen vinden plaats op donderdagmiddag van 16.30-17.30 uur bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Data: 2, 9, 16 en 23 februari, 9 en 16 maart. He examen is op 23 maart.

Deze cursus is voor iedereen toegankelijk, ook wanneer je ergens anders muziekles krijgt.

Bandcoaching is wekelijks een uur lang op maandag, het hele seizoen door. Tijden worden aangepast aan de beschikbaarheid van alle bandleden.

Tarief: leerlingen t/m 20 jaar 20 minuten € 15,20, 30 minuten € 17,30. Volwassenen 20 minuten € 20,20, 30 minuten € 30,30.

Lesdag en -tijd gaan in overleg.

Kosten leerlingen t/m 20 jaar: 20 minuten les € 15,- en 30 minuten les € 17,-. Volwassenen: 20 minuten les € 20,- en 30 minuten les € 30,-.

Let op: deelname gaat in combinatie met het lidmaatschap van muziektheatervereniging La Mascotte. De combinatie contributie en lesgeld bedraagt €10,- per maand met doorbetaling in de vakanties. Instroom doorlopend mogelijk.
Aanmelden bij Muziektheatervereniging La Mascotte kan via jeugd@lamascotte.nl o.v.v. naam en leeftijd.

De lessen worden gegeven bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Na overleg met de docent is het mogelijk om buiten deze band een nieuwe band te starten. Lestijden in overleg. Je kunt hiervoor contact opnemen met Piet Hein Appelo via info@cultuurbedrijfnop.nl. De lessen worden gegeven bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

De lessen starten in week 36 – 2022; bij later instromen wordt het lesgeld naar rato aangepast. Het lesgeld is afhankelijk van leeftijd, lesduur, groepsgrootte en frequentie. Bekijk het tariefoverzicht muziek. De lessen vinden plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Klassieke zang is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar òf jongere kinderen met een specifieke ondersteuningsvraag, jongeren én volwassenen.

Ander cursusaanbod voor dit instrument: Klassieke zang op proef.

Theorieboekjes
Theorieboekjes zijn voor € 5,- per stuk verkrijgbaar bij de balie van Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

De lessen vinden plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

De lessen starten in week 36 – 2022; bij later instromen wordt het lesgeld naar rato aangepast. Het lesgeld is afhankelijk van leeftijd, lesduur, groepsgrootte en frequentie. Bekijk het tariefoverzicht muziek. De lessen vinden plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Ander cursusaanbod voor dit segment: Zangles Pop/Jazz op proef.

De lessen vinden plaats op dinsdag van 19.30-21.00 uur bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

©Pim van der Maden

De lessen vinden van 18.15-19.15 uur plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Gratis meespeelrepetities
Op 5, 12 en 26 oktober is er de mogelijkheid om gratis mee te spelen met de repetities om te ervaren of het ensemble iets voor je is. Meld je aan voor het Piu Mosso Orkest en vermeld bij het veld ‘opmerkingen’ dat het gaat om een gratis meespeelrepetitie en welk instrument je speelt (voor de bladmuziek).