do. 12 mei. 2022

Klas@Kunst aanbod 2022-2023

Achter de schermen hebben we afgelopen maanden hard gewerkt aan het nieuwe Klas@Kunst aanbod voor schooljaar 2022-2023. Alle scholen voor primair en speciaal onderwijs in de Noordoostpolder en op Urk ontvangen de brochure vanaf 13 mei per post.

We hopen weer een mooi schooljaar tegemoet te gaan waarin we volop cultuureducatie mogen verzorgen op alle scholen in onze regio. We bieden een uitgebreid aanbod kunst  & cultuureducatie voor het primair onderwijs. Met modules, workshops, voorstellingen, trajecten en projecten in verschillende disciplines: muziek, beeldend, media, dans, theater en erfgoed.

Nieuw dit jaar is het extra aanbod modules. Scholen hebben dit jaar meer keuzemogelijkheden binnen de modules. En daarnaast zijn we een samenwerking aangegaan met Sterk Techniek Onderwijs, waardoor we nu ook op het gebied van Techniek & Kunst lessen aanbieden.
CultuurPlus, het programma waarbij provinciale subsidie de inleg van de school extra kan ondersteunen, biedt dit jaar ook busritten naar provinciale cultuurontmoetingen aan.

Naast de brochure is het aanbod Klas@Kunst en CultuurPlus voor schooljaar 2022-2023 ook digitaal te zien.

Bekijk het aanbod Klas@Kunst 2022-2023